Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
gratula a kitartáshoz. Az hogy mindennél van drágább és egy jobb csak egy "kicsit" kell hozzátenni ez nagy igazság... és otthon nincs ott mellette a jobb és nagyobb hogy lásd a difit. Én egy 65ös-et vettem meg kiállítotott darabot, elég visszafogott színe volt, nyomogattam össze vissza, odaadta az eladó a távkapcsolót.. Szerencsére lekapcsolta a fényeket amennyire lehetett az eladó az áruháznak azon a részén, mert nagyon erős a külső világítás, emiatt is vannak feltolva a TVken a fények. Késő volt már így meg lehetett csinálni (Mammut). Aztán otthon a több éves IPS LG-m után meg kb leesett az állam hogy MEKKORA brutálisan nagy és milyen hihetetlen színei vannak.
-
Bambusznád
tag
Nem volt egyszerű menet. De reméljük ezzel a Philips-szel már elégedett leszel.
Én is voltam nézegetni, főként MM-ben. Itt nem a saját demós videók mentek rajta, hanem az MM-es bemutatók, amit hát közel sem 4K minőségűek, itt kicsit el is bizonytalanodtam. Azzal győzött meg mégis a Philips, hogy az MM-ben próbáld ki lehetőséget beolvasva a QR kódot, véletlenszerűen kiválasztottunk egy csatornát és bejött a Duna World HD (vagy valami ilyesmi ) és éppen egy gólyákról szóló műsor ment. Ekkor látszott igazán, hogy az összes többi mellette lévő tv-n iszonyatosan túl van húzva a szín, a gólya sehol sem volt fehér, természetes színű, csak ezen. Úgyhogy nekem a gólya hozta a tv-t Az eladó annyit mondott a választásom után, hogy nagyon jó tv ez, de lassú a rendszer.
Most már 1,5 hete használom, és egyáltalán nem lassú.
Nagyon örülök, hogy ezt a tv-t válaszottam, annyi teszt, fórum és vélemény olvasása után. Az Ambilight sokkal jobban bejött, mint gondoltam (pláne az olyan kis apróságok, hogy a tv kikapcsolása után még pár másodpercig világít, így nem kell semmit extrában felkapcsolni, hogy sötétben el tudjam hagyni a nappalit)
A képe számomra gyöngyörű Minden működik rendesen, Netflix, YouTube.
A kereső miatt ideírom, hogy az 50PUS7304 készülékről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest