Hirdetés
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggyfreesta
csendes tag
Azért a Pandawill nem a legjobb cég. Eddig 3x rendeltem tőlük, mindhárom termék szar volt:
1) Haier W718 teló, 1 hét után bedöglött a tochscreen. 5 hónap alatt cserélték ki!!!
2) Newman N2 teló, nem tölt. Hekkelgettem, de mindig szar maradt. Most néha jó, néha nem.
3) HD-89 tablet, képernyő bal felső negyede folyamatosan villog, display hibás. Most veszekszem velük a Paypalon. -
Sly0007
csendes tag
Az én eddigi véleményem: A teló 30 dollárért jó vétel, a paraméterei alapján, DE kell kis bátorság, bár kockázatot nem nagyon érzek, de mindíg lehet kivétel, hogy új romot tegyél rá, vagy legalább kihasználd a rootjogot, hogy a sok kinai vackot töröld, mert addig szinte használhatatlan a cucc olyan lassú.
Az új rommal pedig nekem pár naponta újraindul.
A telefon hangja is elég halk ezt is erősítenem kellett. Ha neten vagy adatkapcsolaton lóg, akkor az aksi se bír túl sokat. Szóval van hátránya bőven, viszont ha megnézed mit kapsz itthon ennyiért....
Mindenesetre én ajánlani azért nem ajánlanám a készüléket, főleg ha van még kb ugyanennyid, ahogy írtad, akkor én keresnék egy 1/4 gb-ost minimum, mert vannak azok is elég jó áron néha.
Jah és ha bukik a vámon, akkor 27% plusz a posta lehúz 2000-el a vámolásért, hogy ****** be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest