Hirdetés
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
Az adb-nek fel kellene ismernie, az - tudtommal - nem rom függő. Ha az USB driver rendben van, mennie kell.
Én a Minimal Adb Fastboot-ot használom. Minden flesselendő dolgot a telepített program könyvtárába kell másolni, így a command ablakban nem kell az útvonalakkal szenvedni.
Már többször visszaálltam a Karbon-ról, beleértve a TWRP újrainstallálását is.
Az is igaz, hogy a rommal együtt adják az adb-t és a fastboot-ot is. -
Sly0007
csendes tag
Elvileg rootolható ahogy régebben írták (nekem sikerült), azután szerintem talán visszarakható a másik rom (recoweryből nem próbáltam), de én már egyszer visszaraktam adb-ből is, ahogy itt linkelték szintén egy régebbi hozzászólásban.
Nekem sem megy a hátsó kamera, de ezzel még tudnék is élni (olyan szar a felbontása, hogy nem nagyon hiányzik), de a hayday sem indul el ezzel a 4.4-es rommal. Pedig szépen megy, és eddig még újra sem indult egyszer sem, ami egyik romról sem volt eddig elmondható.
Meg kéne tanulnom romot módosítani, és ezt a 4.4-es romot kicsit átvariállni...
Jah adb-ben a kaboon-os könyvtárban levő adb-t használtam, az nekem felismerte, és vissza tudtam vele tenni egy másik romot valahogy, de már nem emléxem pontosan..
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest