Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
OK, majd kiírom, bár a kis létszám miatt nem épp előre tervezett a dolog.
Belépek és ha nem vagyok fáradt, meg van elég ellenfél akkor indítok századot.
Első várakozás játékosokra max. 10-15 perc, csaták között 5 perc. Én nem rabolom senki idejét, főleg nem a magamét, ezért oszlatom a századot időtúllépésnél.A rushhal inkább az a baj, hogy a random reflexek élnek és mikor szemben megjelenik 3-4 tank, akkor megálunk és fedézéket keresünk.
Ehelyett menni kell tovább, elsők felveszik a lövéseket, többi elmegy a védők mellet és oldalról lövi azokat. Láncolt társat kerülni, nagy HP-s elől kicsi hátul, de menni kell...
Rushnak kell hogy célja legyen (nem Pushról beszélek), ha a cél a cap zóna, akkor oda kell valamilyen capelési stratégia, különben fedezék híjján szétlőnek, resetelnek.
Ráadásul t6-t8-ban max. 5-6 Hevy tankkal lehet rusholni, kivéve ha erre rákészülünk.Eddig csak t6 száztad volt a hétvégén és a játékosokkal nem volt próblémám meglepően jól játasznak az 2-3K-s játékosok is.
(pénteken volt gond.., amikor mások századát vezettem, vagy sajátban kisérleteztem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Bluetooth hangszórók
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest