Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
OK, majd kiírom, bár a kis létszám miatt nem épp előre tervezett a dolog.
Belépek és ha nem vagyok fáradt, meg van elég ellenfél akkor indítok századot.
Első várakozás játékosokra max. 10-15 perc, csaták között 5 perc. Én nem rabolom senki idejét, főleg nem a magamét, ezért oszlatom a századot időtúllépésnél.A rushhal inkább az a baj, hogy a random reflexek élnek és mikor szemben megjelenik 3-4 tank, akkor megálunk és fedézéket keresünk.
Ehelyett menni kell tovább, elsők felveszik a lövéseket, többi elmegy a védők mellet és oldalról lövi azokat. Láncolt társat kerülni, nagy HP-s elől kicsi hátul, de menni kell...
Rushnak kell hogy célja legyen (nem Pushról beszélek), ha a cél a cap zóna, akkor oda kell valamilyen capelési stratégia, különben fedezék híjján szétlőnek, resetelnek.
Ráadásul t6-t8-ban max. 5-6 Hevy tankkal lehet rusholni, kivéve ha erre rákészülünk.Eddig csak t6 száztad volt a hétvégén és a játékosokkal nem volt próblémám meglepően jól játasznak az 2-3K-s játékosok is.
(pénteken volt gond.., amikor mások századát vezettem, vagy sajátban kisérleteztem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest