Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #202933 üzenetére
folyamat rágódom a ledes cuccokon, de inkább olyat használok egyelőre, amibe akkor sem lehet belekötni,ha rendesen megnézik. Night Breaker laserből (a pontos típusban nem vagyok biztos) van H7-es, amivel színhőmérsékletre is, fényerőre is elégedett vagyok, és ECE engedélyes, szóval nem tudom, olyan létezik-e, hogy az engedélyezett színhőmérsékletnél magasabb, de halogén, ECE pozitív, és ennek ellenére büntit kapok. Szerintem kizárt. Ha mégis, azt még én is megpróbálnám kimagyarázni. Amúgy a komolyabb ledesek vetítési képe is jó, nem értem, miért nem kapnak engedélyt, itt megint a szabályzás van lemaradva, de attól még..
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Osram Cool Blue van mindkettő szerintem, az Intense az teljesen legál.
-
rbalint88
addikt
válasz
Vagy feher szinu lesz vagy legalis
a halogen 4300k lehet leghidegebben a szabvany szerint. Meg egyszer probaltam 5000k-sat, ott mar a “hidegfeherites” boven a fenyero rovasara megy. Szoval vagy rakj be ledet vagy ne kolts ra egy forintot se
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest