- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Hobby elektronika
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Nem titok, indexre került fel tegnap este a hirdetés. 219 volt a vége. Szerintem ennyiért ajándék.
TayRol:
Rendes volt, elhozta.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #14546 üzenetére
D7100, 2013.04.11. 220volt-os vásárlás, 3 évből még bő 2 év garival, papírokkal. ~1600 expo. Vertax D15 grip, 2 db gyári Nikon akku, kijelzőkön védőüveg, meg egy pánt kézfejre. Az árán még most sem jutottam napirendre.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
No ma remélem jó boltot kötöttem és újra van vázam.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #14523 üzenetére
Egy szép nyári vasárnap este történt egy kis faház mellett, sátrak között, tábortűznél.
Tényleg gyorsan történt, egyenesen bele a közepébe és ki sem tudtuk szedni. Ott kaparászott a hallójáratban... autó nem volt, így gyalogosan elballagtunk az orvosi rendelőhöz. Persze doki nincs, csak Bicskén ügyelet, akik telefonon azt mondták, hogy ők este 22:00-kor már nem jönnek ki, ha elmegyünk hozzájuk megnézik...
Szóval hívtunk mentőt Bicskéről, címnek meg a helyi pékséget adtuk meg (mivel ahol voltunk, oda földút vezetett a dombtetőre), az kb a település közepén volt. Mentősök rendes fazonok voltak, előbb nézték lámpával, majd beballagtunk pékségbe és ott erősebb fénynél, de nem láttak semmit. Azt mondta mentős, ha tényleg úgy érzem, hogy benne van, bevisznek Fehérvárra kórházi ügyeletre. Kékvillogó stb, este f12-re oda is értünk, ahol egy f@szparaszt orvos előbb leüvöltötte a mentősöket, hogy ilyenért miért kell mentőt hívni, majd gézzel kihúzta a nyelvem, azt nézegette, majd a szemembe "vakuzott". Aztán végre fülemet is megnézte, de nem látott semmit. Mondom, már pedig benne van. Hozták tubust, szépen kimosták és egy kb 1,5cm-es lepke úszott ki belőle. Na ott le volt döbbenve mindenki, még a mentősök is látni akarták. Utána kaptam egy gyógyszeres csíkot, amit úgy tömködött be doki, hogy kissé megsérült a dobhártyám, meg szedtem antibiotikumot meg fülcseppet pár napig...Mentősök rendesek voltak, mert megvártak és vissza vittek...persze mire visszaértünk a többiek bekajoltak pékségnél a forró kenyérből és egymást váltották a tábori wc-n...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Két rendőr beszélget:
-Te, mi van a kezedben?
-Termosz.
-Hát az meg mire jó?
-A hideget hidegen tartja, a meleget meg melegen!
-Az király! És mi van benne?
-Két gombóc fagyi, meg egy adag húsleves.Szerk.:
No még egy:
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14492 üzenetére
Találtam saját képek között olyat, amin rajta vagyok, de inkább nem rakom fel mert Freddy állandóan azon fog röhögni.
Egyébként a linkelt csaj utána 1 hónappal fősulis bulin sztrippelt, abból is van egy sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14487 üzenetére
Próbáltam most 2006-os Maydayről egy képet előkaparni, de neten is csak kicsiben találtam:
Jobb oldalon a fehér hosszú ujjúban én voltam...
Persze akkor még sokkal jobb kondiban voltam, heti 3 gyúrással...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14485 üzenetére
Szerintem Guetta önmagában nem jó. De vannak olyan tehetséges énekesek, akik fel tudják kellőképpen turbózni.
Pl itt egy szám, ami még tetszik is Guetta feldolgozásban: [link]
De valahogy itt a csaj tehetsége jobban tükröződik: [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz forceberg #14483 üzenetére
Szerintem Freddy egy kis Flo Rida-t szeretne hallgatni/nézni: [link]
De ha már Da Ba Dee, akkor Move your body is.
Na jó, itt egy kis Mark Oh is.Aztán spanyoll is hadd szórakozzon már egyet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz forceberg #14468 üzenetére
Az már annyira nem jött be. Morricone koncertet viszont korábban tudom tutira elmegyek...
Kedvenc filmjeim zenei lényegének az atyja. [link]
-
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14456 üzenetére
Morricone tegnap volt Bp-n Valószínüleg utolsó turnéja volt itt. Elvégre 85 éves (ha jól tudom).
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #14452 üzenetére
Na még egy: [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz forceberg #14450 üzenetére
Az eleje még ismerős volt, aztán bele is vesztem, abszolút nem volt ismerős. Pedig zeneiben végeztem és nagyon sok darabot meghallgattunk.
Nekem mostanában ő a kedvencem: [link]
Meg ő: [link]
Meg ez: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14441 üzenetére
Jaja, box, már itt van asztalomon. Egész baba ez az Asrock H87 Fatal1ty alaplap is. Van hozzá szép piros Corsair ram is... Kár, hogy lent lesz asztal aljában és senki nem fogja látni.
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14439 üzenetére
Azt hiszem jó lesz nekem akkor a gyári. Amennyi képet feldolgozok felmelegedni nem lesz ideje...
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14435 üzenetére
Szerintem az lesz, rárakom a gyárit, aztán ha reklamál kap nagyobbat. Néztem amúgy Arctic-ot, tetszik meg minden, anno a Barton 2500+-on volt ilyen heatpipe csöves tornyom Thermaltake néven, csak ott mindig attól tojtam, hogy lan partyra szállításkor leszakad az alaplapról. Itt meg páran panaszkodnak Arcticnál a műanyag rögzítőre. Volt akinél letört... hát nem is tudom... TT azért fém volt, igaz egyik procimat le is sarkaztam anno vele...
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14430 üzenetére
Nem kell ultra halk mert nem alszom mellette, max tv szól, de azt a mostani sem zavarja, pedig a C2D-n a gyári hűtő van. MSI vgakarin a gyári hűtő már zajos volt így ezen most egy Arctic Accelero hűtő van 1 db 12cm-es ventivel alapjáraton hajtva. Eddig nem panaszkodott játéknál sem.
Házban hátul 2, elöl 1 db 14cm-es venti, felül 1 db 12cm-es pörög. Szvsz a 3db sata hdd-nek nagyobb rezgése van, mint a többinek összesen. De nem zavar.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #14428 üzenetére
Nem lesz húzás. (mi a tökért akar mindenki húzni? ha nagyobbat akarok veszek olyant...)
Azt nézem van Freezer 13 meg freezer 13 pro is. Hát benézek totyikjába milyet érdemes. De állítólag ha nincs agyonhajtva a gyárija is csöndes.
-
Real_Necro
veterán
válasz End-ru #14421 üzenetére
1,5 óra múlva itt is lesz. Már csak valami könnyen felszerelhető hűtő kellene az i5 4570-re. Kaptam egy ajánlást az Arctic Freezer 13pro-ra. De az olyan bitang...
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #14414 üzenetére
Passzolom a kérdést, nem látom mit is szeretnél összerakni. Miért nem jó pl a szalagkábel? Meg ez valami alacsony feszes jelkábel lesz nem? Akkor meg nem hinném, hogy vékony lenne.
-
Real_Necro
veterán
válasz fury71 #14409 üzenetére
Az marad az MSI 5770-em. Rendszernek Samu 830 128GB. Táp egyelőre marad Enermax Modu82+ 425W, ha meg nem elég cserélem nagyobbra. Akkor jónak tűnik? Tuning nem lesz a gépen.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #14407 üzenetére
Na ezt passzolom, szalagkábelből meg csatiból össze lehet rakni, de hogy készen venni...
Pákahegyet Hestore-ban nem találtál?
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #14402 üzenetére
Erre gondolsz?
Nekem meg egy pc-s szaki segítség kellene.
Asrock Fatal1ty H87 Performance
Intel i5 4570 3,2 GHz
Corsair Vengeance 2x4GB ddr3 1600MHz CMZ8GX3M2A1600C9REz így milyen?
Ja, kifejezetten LR-ra kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Hallgassatok egy kis régi zenét: [link]
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #14321 üzenetére
Majd legközelebb mi is szervezünk egy ("zárt körű") bulit és az uccsó pillanatban szólunk nektek, hogy ne tudjatok eljönni. Utána meg élménybeszámolót tartunk milyen jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #14314 üzenetére
Igen, megoszlanak a vélemények. Én hangfalkábelt cseréltem, ott tényleg ki lehetett hallani (ja és hülyeség, hogy minél vastagabb a jobb), de a tápkábeles dologban nem hiszek.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #14312 üzenetére
Én úgy tudtam váltakozó áramnál ez nem számít. ugyanakkor a "speciális" bika tápkábeleknek sem látom sok értelmét az erősítő meg a fali aljzat között. (a falban ugyanazon a normál érpáron fog tovább menni)
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Aki nem bírja a szeszet...
Szerk:
Azt nézem a tegnapi takarítás óta 2 hsz. érkezett a Nikon topicba, aztán már csak 1-1 ördögszekér haladt át a topicon...[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Tegnap volt a Rambo-s video, itt egy szép gyűjtemény:
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #14243 üzenetére
Simán, jó lett az a panoráma is, bár kicsit sok volt nekem az ég... Valaki anno írta, hogy ő azért is képel haladóba, hogy a nagyoktól tudjon fejlődni. Tök igaza volt.
-
Real_Necro
veterán
Értem én, csak pont arról beszéltünk korábban, hogy ha bejön egy baltaarcú, akkor ne a sületlenséget olvassa, vagy hogy éppen valaki mekkora májer (közben meg nem az). Mi tudjuk, más nem fogja és tényként kezeli... ha már szakmai fórum...
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #14213 üzenetére
"Egy topic szintű összefogással ezt meg lehetne oldani."
Nem hinném, nem közösítheted ki... és mindig lesz valaki régi vagy új, aki reagálni fog rá...
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #14209 üzenetére
Bejövősek a skac képei, meg a helyek ahol járt: [link]
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #14205 üzenetére
Várható volt...
De gondolom más is észrevette, hogy mióta olyan erős moderálás van Nikon topicban, azóta itt fellendült az élet...
Meg egy kis infó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #14186 üzenetére
Azt a 45 f/1,8-at valamikor
nekemTündinek is meg kellene lesnie. Bár most elég lesz egyelőre a 20/1,7 meg a 14-45...j.bravo:
Előbb tudom a mai talit úgy szerveztem volna programom, hogy össze tudjunk futni... A hétre beszéltük meg úgy is, hogy adok próbára egy vállpántot. Ma viszont már telített a dolog, holnap meg még inkább, max hét végén valahol vagy nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Real_Necro
veterán
Én ma ezt hallottam, míg az IT alvállalkozónk éppen helyre rakta 2012 R2-es szerverünket frissítés után:
"A hiba nem opcionális, benne van az árban"
Aleister:
[ Szerkesztve ]
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #14114 üzenetére
Okés, megvárjuk.
Nekem úgy néz ki csak március 1-én jön meg a váz. Ellenben ma vettem ebay-en óccóért (82Ł) G3-hoz egy 14-45-ös obit.
Aleister:
Kicsit többet reméltem WD-től de talán lassan újra beindul. Helixhez még nincs felirat. Holnap talán lesz már...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Aleister:
Walking Dead új rész meg volt? Meg van már 6. rész Helix is.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #14096 üzenetére
Későbbi router cserénél viszont feltételt szab, hogy ha továbbra is használni szeretnénk így a vinyót, akkor csak USB-s típust választhatunk. NAS-t meg elég rátolni...
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #14082 üzenetére
Orkán erejű, vagy csak fuvallat? Milyet/hol/mennyiért? Nekem is kell valamit néznem lassan...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #14064 üzenetére
Nálam otthon nem lényeges, szüleimnél beállítottam jó, ott viszont csak 150Mbps router van... Tényleg kevés neki?
Mercutio:
Az enyém ND. Direkt cserélhető antennásat vettem. Szüleimnél meg valami 741 van.. No az gyengébb.
Lehet azt kellene tennem, hogy a 841-et antennacserézem, majd firmware csere, aztán otthonra meg vezsek egy N600-at.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Ha már szóba jött. Anno mikor vettem a Samu ES6560-at örültem, hogy majd jó lesz mert wifivel tudok netelni és nem kell kábeleznem. Tp-link tl-wr841 routerem van, de full hd videóknál behalt a lejátszás, így kábeleznem kellett, úgy meg tökéletes. Hétvégén beszélgettem egy IT-s ismerőssel, ő azt mondta a routerem lehet a gyenge láncszem. Itthon megnézve viszont ez is 300Mbps-t tud. Most akkor hol lehet a bibi?
Igazából nem is engem fog érinteni a dolog, mert kábelezést nem fogom megszüntetni, viszont szüleim pont most vettek egy LG LA660-at és ott csak wifivel lőhető át.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz End-ru #14055 üzenetére
Szerk: lehet inkább Mercutionak kellett volna címeznem
Külső szűrővel nem, de vízpumpával lehet. Pl az Ordasi féle vízhűtést sokan használták Hydor Seltz L20-al (nekem is van ilyen). Ugye ez egy külső/belső pumpa, azaz nem feltétlen kell vízbe lógatni.
PC-be
Akváriumba
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #14051 üzenetére
Nem kell pumpa, külső Eheimek elég csöndesek. Nem hiába kerülnek 50-100eFt-ba. Nekem is volt, aludni lehetett mellette, mert csak halkan duruzsolt.
Van amúgy még egy külső pumpám (Hydor) vízcserére, bár már nem használom, csak tartaléknak van ha megadná magát szűrő. No azt használták anno vízhűtésnél is.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #14040 üzenetére
Bloodhound Gang tényleg jó, csak rossz zenét linkeltél tőlük: [link]
Meg még egy ismert szám tőlük: [link]
Szerk.: Bocs a dupláért.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #14034 üzenetére
Akiból jó az is amit linkeltél, ha annyira kicsit akarsz. Ellenben nehezen találsz majd hozzá világítást. A linkelt Dennerle is jó lehet, bár nem tudom mit tud a lámpja, én nem bíznék benne, az sem mindegy milyen hangos a szűrő. Az eheim elég csöndes, oké, hogy 7500Ft, de a szűrő anyag is benne van. Külsőn ne gondolkozz, mert ha olcsó hangos és nem jó, meg hely is kell neki, meg csövezni meg szívni meg centri stb... bőven jó egy olyan belső sarokszűrő.Könnyen tisztítható, nálam pl évek óta kifogástalanul megy. És az Eheim azért német minőség. (itt még jó )
Talaj nem olcsó, de ha nem akarod, hogy a garnik belepusztuljanak a sz@rba, meg kicsit legyen biológiai lebontás is, akkor jó a minőségit megvenni. Megnézem még neked a talajt meg lámpát mit és honnan érdemes. Ahonnan én rendeltem lámpát már nem létezik...
Dekorációra ne költs, adok neked ágat meg/vagy követ, bár korlátozott a készlet, ja és az általad linkelt 24 literest nem lesz könnyű berendezni. Az én 31-esemet sem volt az. Elég kicsi...
Fűtésben talajfűtést szoktak alkalmazni, szerintem fölösleges, nekem egy 25W-os rövidített kis Sera van. 25C-on tartom az akit, szerintem tökéletes.
Garnikat megnéztem, abból most sajnos nem tudok adni, de érdemes Sakura garnikat venned, azok szép pirosak és igénytelenek, gyakorlatilag nyakon öntheted őket csapvízzel. Talán van még kontaktom akinél én vettem őket, olcsóbb mint boltban.
Csigát tudok adni, szép csíkosak, de minden más idegen csigát meg fognak zabálni.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #14028 üzenetére
Nehéz volt értelmezni.
Egyébként egy ideig megfordult a fejemben a teljes milcre váltás is.
-
Real_Necro
veterán
válasz End-ru #14023 üzenetére
Nem bántam meg, elég olcsón összerakható. Dekorom volt, igazából az üveg kellett, amit Aquadepoban vettem. Szűrőt még Greenaquaból, világítást ebayről, szekrényt meg magam terveztem, asztalos haver 12-ből összerakta. Garni talaj szintén Aquadepo-s, de már nem emlékszem melyik. A világítás ebay-es Boyu 9W 2 csapos kompakt fénycsöves, EU adapterrel csatlakoztatva időzítőbe. Sakura garnit 300Ft/db áron vettem, csiga meg volt. El is szaporodtak...
Szóval max 50-ből kihozható, sőt szekrény nélkül kevesebből is.
M3ss:
Nagy ritkán látni 130-ért 12-24-et, bár nem tudom milyen állapotúak. Ha nem sürgős eladás 150-175 körül szoktam látni őket.
Kanyon nagy váltás lenne és nem tetszik a hátsó tárcsa használata sem... no meg tanulhatom kezelni újra az egészet. Nikont legalább kicsit már ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Azért a 12-24 f/4-es UWA elég jól használható. Nem cserélnék fixre, nekem bejött a fix fényerős zoom. Ezért is adtam el pl a 18-105-öt. Engem a 24Mpixel is vonz.
-
Real_Necro
veterán
válasz End-ru #14018 üzenetére
Nem, már régen felszámoltam az akit, pár dolog (mint pl az akvárium klíma) maradt meg eladásra.
Igaz, pár hete voltunk Greenaqua boltjában, de csak venni pár tisztító kendőt vízkő ellen meg új szivacsot szűrőbe, valamint egy kis Easycarbo-t Meg ha már ott voltunk meglestük az új bemutatótermet meg az akikat. Szép dolog az akvakertészet, de baromira viszi a pénzt és abszolut nem értéktartó. Szóval nem a mi pénztárcánknak való. Persze mint hobbi szeretjük és ezért is maradt egy nano aki.Szerk.:
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #14012 üzenetére
De áruld el Nikon téren hova menjek lefele, mikor egy D700 használtan annyi mint egy D7100 újan?
Mercutio:
Jobb, ha van benne pár hal, ha csak garnikat teszel bele olyan élettelen lesz az egész. Törpe razbórák meg nem nagyok. Ürüléket meg minden termel.
Kocka akit ajánlok, majd tolok fel enyémről telefonos képet, szerintem jó. Sok növényt nem raknék bele, nekem azért van csak moha.Ha vizet nem cseréled hetente, hajlamos bealgásodni, ami nem szép látvány...szóval 30 liternél heti 10 erősen ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #13997 üzenetére
8-20 liter nagyon kicsi és baromi sok törődést igényel. Általában minél nagyobb az aki annál kevesebbet kell vele foglalkozni (kivéve ha növényes aki és inkább akvakertészkedsz mint halakat tartasz).
Nekünk egy ~31 literes kocka aki van Eheim sarokszűrővel, kínai kompakt 9W-os ebayes világítással, garnéla táptalajjal kövekkel faággal meg mohával, amit időnként nyírni kell.
Lakók: sakura garnéla, csigaevő csiga, galaxy razbóra és páncélosharcsa (panda). Az első kettő eléggé el tud szaporodni. A szekrényt hozzá külön terveztem, kis oszlop szerű az egész. Ha gondolod este összeszámolom technikát meg dekort mennyiből lehet kihozni. Csigát meg talán garnit meg tudok neked ajándékba adni.Foglalkozni azért azzal is kell, pl algát kaparni üvegről, havonta 1x legalább a szűrőt átmosni, valamint hetente ~10 liter vizet kicserélni.
-
Real_Necro
veterán
2,5 év alatt elértem odáig, hogy rövid variálással sikerült összeraknom a 3 obiból álló pakkomat.Ebből 2 DX-es.
Elég nagy ráfordítás lenne FF-re váltani, mert adhatom el az UWA-t meg a 17-50-es Tamit, helyette kellene valami ami nem biztos hogy árából kijönne. A váz megint drágább... Mellette mindenképpen kell PC-t is újítanom, szóval határ a csillagos ég lenne. Így meg lesz váz, obi park már meg van, és még új pc-re is jut.Ja meg hobbiból fotózok, sem koncertet, sem sporteseményt nem örökítek meg, csak családi dolgokat vagy kirándulást...
Másik dolog meg, hogy páromat is megfertőztem ezzel a hobbival, így most neki vettünk egy Panasonic G3-at egyelőre egy 20 f/1,7 fix obival, de lesz még egy zoom alap kitobi, meg talán egy 45-ös fix is idővel.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #13990 üzenetére
Vázam ≠ vázám Olvasás 1-es.
Aleister:
Milc...
Na jó nem, maradok DX vonalon. Bár most, hogy "barátunknak" az is kevés, lehet nekem is az lesz...
Szerk.:
Egyébként valakinek meg tudta már válaszolni miért is kevés neki a DX? Vagy megint csak hallgat?[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #13988 üzenetére
Ja olvastam, csak kérdés modi miként látja. Egyébként nálam hamarosan aktuális lesz a csere, csak megvárom lesz e 1-2 héten belül vázam.
-
Real_Necro
veterán
Kíváncsi leszek meddig marad az offolós téma "életben" a Nikon topicban. Látom modik alszanak...
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Húú gyerekek mekkora zenére leltem. Tök elfelejtettem már, pedig mekkora sláger volt: [link]
Mehet fel a hangerő...
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #13933 üzenetére
Szerintem észrevehető, hogy jó páran otthagyták a topicot már... többek között ezért is.
Én láttam a képeit FB-on meg Vaskarikán is. Bőven lenne mit tanulnia... és igazából nem is ez a legnagyob gond, sokkal inkább a stílusával meg a nagyzolásával kerít magának egyre nagyobb ellenszenvet.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #13929 üzenetére
Nem akartam, inkább már nem írok Nikon topicba mert úgy is moderálva lesz, meg "barátunk" mindenben való jártasságára sem vagyok kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Mi lett "kedvenc" trollunkkal, hogy 1 het emég azt mondta elég lesz neki a D7k, meg a DX, most meg már mindent elad(ott)?
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #13919 üzenetére
Tündinek az volt a mázlija, hogy nem volt kedve buszozni, így haverokkal mentem tűzijátékot nézni.
Volt ismerősünk secusoknál, így ott álltunk a kordonnál, hogy engedjenek be kicsit hídra. Szerencse, hogy elhúzódott a dolog, meg akkor már jött a vihar... Előttem dőlt ki egy fa, majd húzták ki alóla az embert. A hotelek b@sztak beengedni minket, sok ember a kapualjakban ázott... Én olyan pánikhangulatot még nem láttam, meg azóta sem. De nem is akarok.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Nekünk nem volt egyszerű átjutni Budára. Utána meg sétáltunk Szépvölgyi útig, mert nem lehetett feljutni hévre.
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #13906 üzenetére
Mi lelátón voltunk. Emlékszem ült mellettünk egy srác, szólt a zene, nyugisan kortyolgatta a sörét. Aztán elkezdett szakadni az eső, pillanatok alatt szétáztunk. Srác lekapta pólóját és ujjongva lóbálni kezdte a feje fölött. Konci végén csajok is egy szál szétázott melltartóban tipegtek...
Mondjuk nem áztam úgy el mint egyszer augusztus 20-án a Lánchíd pesti hídfőjénél...
Freddy:
Jimmyt csak Gálvölgyi tudta jól utánozni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #13895 üzenetére
Nem, én már régebben is szívesen hallgattam.
Ha nosztalgia kell, feldobok ilyet bakeliten: [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #13893 üzenetére
Voltam DM koncerten, tökig áztunk az esőben, nagyon jó volt. Mennék máskor is...
Voltunk "Kapcsolat" (m)Ákos koncerten is, tökig gázoltunk a törött üvegcserepekben (mert ugye ingyenes rendezvényre bárkit beengednek), nekem annyira nem jött be, max 1-2 szám. Ellenben Bonanza-t meg szívesen hallgatok, van pár nagy kedvenc szám tőlük.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- AM4 Rysen Görbe LETÖRT LÁB, Processzor láb avítás
- Philips Fidelio L2 nyitott, vezetékes fejhallgató újszerű állapotban
- DELL PowerEdge R730 8LFF rack szerver - 2xE5-2650v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Thomson 37M61NF21 LCD ! 94cm 37" FULLHD !
- T-Home távirányító
- Rampage Egér/Billentyűzet adapter konzolokhoz - SWITCH (3x USB-A, 2x USB-C, PS4/PS3/Xbox One)
- Nzxt Kraken Z63 280mm AIO 2.36 LCD kijelzővel +LGA1700 lefogató
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest