- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Így építsd a billentyűzeted!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
Balinov #33986 üzenetére
Akkor eccerű, beszerzel egy lent linkelt D/A átalakítót, azt összekötöd optikain tv-vel, majd a másik felére egy RCA-3,5"-os jack kábelt. Az meg megy a Logikütyübe.
Ha elakadsz tolj fel egy Vibert és pötyögj rám.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz
Balinov #33983 üzenetére
Miért nem? Nincs neki sztereo hang kimenete? Esetleg optikai kábel, kínai D/A átalakító és analóg RCA-RCA kábel?
Katt a képre:
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Ear001 ajánlott nem régen egy Focal Dimension Soundbar-t, de ahogy nézem 300 körül van az ára... Szüleimnek én is keresnék az LG tévéhez valami jópofa soundbart.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33967 üzenetére
Erre gondolsz? Akkor nem...
Pedig csinos a jány.
-
Real_Necro
veterán
A Ditti Apartmant tudom ajánlani, egy régi barátosném szülei üzemeltetik, ellenben pár éve nem tartom vele a kapcsolatot.
-
Real_Necro
veterán
válasz
forceberg #33957 üzenetére
Kollégám állandóan az Arénában található "jegyárushoz" megy, eddig mindig tudott venni sok dologra jegyet. Mondjuk ő most Ákos koncerten meg Havasin volt.
Lehet össze kellene beszélnünk, jó darabokra mi is szívesen ellátogatnánk.
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #33925 üzenetére
No már nem kell filózni rajta, elfogyott...
Persze mikor kosárba raktam még volt, aztán rányomtam fizetésre és jött az üzi...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33924 üzenetére
Én most azon filózom ha online kifizetem gyorsabban kihozzák e mint ha utánvételesen kérném.
-
Real_Necro
veterán
válasz
madgie #33919 üzenetére
Van 1 Passportom meg cégnél használunk 3,5" darabokat. Tökéletesen mennek. Ellenben volt Seagate is, az megmakkant. Nekem biztonsági mentésnek kellene valami. Nézegettem itt aprón is de ez a MM-os jó ajánlatnak tűnik.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33917 üzenetére
Külső 1,5-es vinya egész jó árban van, pont most keresgélek egyet a régi 320-as helyett. Ezeket csak online megrendelve lehet ennyiért megvenni?
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33914 üzenetére
Van itt már blog is: [link]
Egyébként most nem Open Dott-ot kell venni 15-ért tecsóban?
-
Real_Necro
veterán
válasz
*Ropi* #33873 üzenetére
Te kis humorzsák... azt mond meg mennyi kóla maradt a 100 lityóból?
Aleister:
Ha már közlekedés. Én azt nem bírom, amikor kis havazás/eső/köd van és a baromállatnemnormálistechnokoloscsodacsiga az M7-esen Bp felé a 3 sávos szakaszon beáll a középsőbe és halad 100-al... külsőben döcögnek 80-al, belsőben meg olasz meg román négykarika tolja neki 180-al... én a 130-140-el hol közlekedjek? Fent a levegőben vagy a szemközti forgalomban?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Üdv az Uraknak!
Úgy érzem időben vissza indultunk Zalából és sikerült elkerülni a havazást meg a nagy szelet...
-
Real_Necro
veterán
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
Freddy76 #33756 üzenetére
Jópofa, de régen Legóztam már.... pedig az egy szem Technic legómat annyira szerettem...
Kollégám mesélte, hogy magát Mindstorms-al ajándékozta idén meg. Szerencsére bolti ár alatt (90-ért!!négy!) hozzá jutott... Durva árak vannak, de van is választék bőven...
Feleségem meg meglepett Präkel: Expozíció című könyvével...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
madgie #33748 üzenetére
Pálinkáig nem értem el, elhúzódott a takarítás, aztán míg egyenesbe raktuk a fát.... (Gyerekek, hogy a fenébe, hogy egyik évben sem sikerül tökéletesen egyenes fát választanunk?)
Vacsi kész, lassan asszimiláljuk, aztán nekiállunk díszíteni, majd még egy kis pálinka és befekszem a fa alá...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33732 üzenetére
Ez többnek tűnik, mint 60 üveg, de ügyes vagy!
Ellenben erre a fára nem a gyerek megy elcsenni egy kis szaloncukrot...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #33727 üzenetére
Nem is volt vészes Aldiban a vásárlás. Fél órát viszont várni kellett a fára, mert valami öreglány az özönvíz előtti időkből származó extra kicsi átmérőjű vascsőből készített randa karácsonyfatalpba faragtatta bele szegény sráccal a 2 méteres fáját.Szegény srác nem fázott egy szál pólóban sem. De utána azért mondta a magáét, hogy "havi 30ezret el tudnak költeni bagóra, de egy 300 Ft-os normális karácsonyfa talpat nem tudnak venni..."
A miénket meg meg sem kellett faragni. Passzentos...
-
Real_Necro
veterán
válasz
t_a_m_a_s #33717 üzenetére
Mi meg még elugrunk boltba, kell pár kiegészítő az egyik sütihez. Remélem a 10 perces program 1 órán belül lezajlik...
Ja meg fát is el kellene hozni, igaz az itt van az épület aljában félre rakva. Már 2 hete kiválasztottuk.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33714 üzenetére
Na látod a zombisban (se) nem kell semmit elemezni. Azt csak nézni kell...
Ma megnéztem a Rajtaütés 1-2-t. Nem mondanám rossznak, de annyi benne a csihi-puhi, hogy 1-2x sikerült bealudnom azon is.
Manapság kevés az izgalmas film.
Tündi kérdezi:
A te kedvenced a Pi élete?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
forceberg #33705 üzenetére
Ahol kisgyerkőc van, ott előbb szokták, egyrész ilyenkor elő lehet adni, hogy este hozta Jézuska, másrészt ott egy teljes nap, mikor a gyerkőc örülhet a fának, el van a játékokkal stb családi körben, amíg még nem jönnek rokonok. Legalábbis bátyáméknál így megy.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33700 üzenetére
Te meg nem ittál még eleget.
Egy fantasyban is jellemfejlődést keresel? Mi a töknek? Élvezni is szoktad a filmeket, vagy csak elemzed őket?
Ha érdekelne a szereplő lelki világa meg nyűglődése, akkor megnéznék egy életrajzi drámát...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Miért nekem írod? Merci hozta fel...
Freddy:
Min tudtok összeveszni? Egyébként meg, fenyegesd perrel...
Mi még soha nem vesztünk össze a díszítésen. Még akkor sem akadt ki Tündi, mikor a laminált padlóba is belefűrészeltem fafaragás közben...
Igaz, most, hogy fel lett újítva lakás, már inkább viszem magammal a talpat és belefaragtatom a "fás emberrel".
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33682 üzenetére
Már miért is számítana a NAV olyan helyen ahol (elvileg) minden hivatalosan megy?
JC jó kis mese, többször láttuk. Galaxis őrzői se rossz, rosszabbra számítottam. Hellboynál meg minden jobb...
-
Real_Necro
veterán
válasz
madgie #33677 üzenetére
Itthon csak az ízéért nyúlok hozzá, feleségem inkább borozni szokott, így nem is sűrűn pálinkázok, egyedül nem jó inni. Céges bulin több fogy, de oda meg inkább házit viszek, az erősebb, kollégákba meg drága lenne ez a nedű.
Forceberg:
Biztosan találni háziban is ilyen jó gyümölcsös nem túl erős "főzetet". Nem arany áron. Keresztapám pl azt vallja, egy pálinka akkor jó, ha qrvaerős. Hát nem osztom a véleményét.
Egyébként ha pl Bestillo főzdét személyesen keresed fel, akkor (ha jól emlékszem kb 20%-al) olcsóbban kapod, mint a webshop ár.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
madgie #33673 üzenetére
Azt hittem egy kor meggy, egy kor te.
Kedvet is kaptam egy kis körtére. Már alig van fél üveggel... pedig 0,7L-es
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Balinov #33622 üzenetére
Tegnap csak 7-en voltunk bent cégnél ( a kb 130-ból), de teljes erővel ment a fűtés. Állítólag nem is lesz leállítva a szünetre, amit felesleges pénzkidobásnak tartok. Ellenben összeszedtem valami felső légúti genyát, amitől náthásodom meg kapar a torkom... most teázok, filmet nézek meg alszom a kanapén, kb ezek felváltva.
Holnapra remélem jobban leszek.Páraelszívót beüzemeltétek már? Hogy szuperál? Mi itt naponta összegyűjtünk 6-7 liter vizet a száradó ruhák mellett. Persze mosás is megy folyamatosan.
Aleister:
Kollégám pár napja vett Open Dott telót. Ha jól tudom az is MTK chipes. Persze még lusta volt beüzemelni, de ha megtette rákérdezhetek mennyire vált be nála. Igaz első androidos/tapicskolós telefonja.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
rbalint88 #33585 üzenetére
Voltam bent cégnél 4 órát. Ebből kb 30 percet a Cédrus piacon, a többi időben meg dumáltam azzal a pár kollégával aki szintén bejött csinálni a semmit. Délben mindenki lelépett...
Egyébként a legnagyobb buli ilyenkor meg holnap savanyú káposztát venni piacon...
no ott vannak ám kilométeres sorok...
Ilyenkor mondjuk nem bánom, hogy mi látogatjuk a rokonságot... nem kell főzni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Chapel #33569 üzenetére
Értem mire gondolsz, csak ez a való életben a legtöbb helyen kb szükségtelen, vagy általában sajnos nem így van. Sok esetben nem a tudása (szakembersége) miatt lesz valaki vezető. Ettől még ugyanúgy lehet tekintélye, sikerre viheti a céget, csak éppen azon adottságai miatt, amivel pl embereket/csapatot/céget irányít.
Első főnökömnek (ma már csak jó barátom) 6 diplomája van, angolul és németül (meg ha jól emlékszem kicsit oroszul is) beszél. Tekintélye volt, de vezetőként azért sántítottak a dolgok, pl könnyen felment a pumpa, elég sok mindenen tudott kiakadni, vagy éppen feladatot nem delegált megfelelően, inkább ellátta saját maga...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Chapel #33565 üzenetére
Egy vezetői pozícióhoz nem szükséges szakmai tekintély. Második férfi magyar ügyvezetőnk egy balf@sz volt. Műszakilag egy hatalmas nulla de erős impulzív személyiség, valóságos ötletgyáros. Az más kérdés, hogy az ötleteinek 90%-a baromság volt, de volt tekintélye, sőt, inkább féltek tőle. (meg utáltuk is rendesen)
A túlságosan kompetens emberekből ritkábban lesz vezető, ilyen posztra inkább dinamikus vagy/és impulzív személyiségek kellenek. Persze vannak kivételek, nálunk is voltak/vannak olyan emberek, akik akár vezetőnek akár alkalmazottnak sem állnák meg a helyüket. Őket hívjuk "eltartott személyeknek".[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #33554 üzenetére
No annyi infóm van, hogy Polar a márka és Heart Rate Monitor és Bluetooth-on keresztül kommunikál telefonnal.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #33554 üzenetére
Nem sikerült azóta elérnem kollégát, de holnap pár órára benézünk céghez (egyébként üres az egész), megkérdezem tőle.
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #33547 üzenetére
Kollégámnak Samu telefonhoz valami olyasmi cucca van, amit ha jól emlékszem mellkasra kell kötni. Ő azzal fut. Holnap rá tudok kérdezni, ha gondolod.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
aleister #33530 üzenetére
Szerintem edzeni nem lehet rá. Kollégám folyamatosan gyakorolja, mégis ha céges bulin ugyanannyit fogyasztunk ő tajrészeg én meg max nagyon vidám vagyok meg fel vagyok pörögve. Pedig én nem túl sokat járok el...
-
Real_Necro
veterán
Jöhetne egy kis filmajánló. Most néztük a Fury-t, kb amit vártam tőle.
Valami rejtélyes, esetleg izgalmas thriller, látványos scifi, beszaratós horror (
vagy ezek egybe gyúrva) jöhetne
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
#04230330 #33506 üzenetére
Jobban szeretem ha egy hambit pl egyben tudok tartani és nem ázik szét a kezem miközben eszem. Ha már hambi. Ha meg tocsogós, akkor inkább már tányérban kérem késsel villával mint papírzacskóban.
-
Real_Necro
veterán
válasz
*Ropi* #33502 üzenetére
Szóval mikor hívod randira...?
Mercutio:
Az A3-as nem valami limuzin kiadás lesz? Mondjuk nem tudom mennyiben más a simához képest. Volt főnököm (és egyben jó barátom) Audinál auditorkodik, így volt alkalmam A3-asban ülni. Nekem nagyon kicsi autó volt, a szélvédőt nem is tudtam megszokni, szűk mint a fene, persze alacsonyabb emberek biztosan kényelmesen kilátnak, de annyira én sem vagyok magas.
Ügyvezetőnknek full felszerelt kombi Insigniája van. Hátul nem ültem, de az eleje nekem nagyon tetszik. Árban meg sajnos az a kategória, amiért inkább nézek mást (pl Mondeot). Egyébként a motorosan nyíló/csukódó csomitartó nagyon baba.Bár a másik céges Antarát is elfogadnám...
Juszt:
Mindig is érdekelt hogyan lehet gitározás nélkül enni ezeket a cuccokat, ha már képről is úgy tűnik, hogy egyben tartani nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33492 üzenetére
Nálunk már megtörtént a leállás. Pénteken is korábban haza lettek küldve az emberek, mert utolsó nap már senki nem akart dolgozni. Hétfőn még pár órát bent leszek, hogy a buli után rendbe rakjuk irodát, aztán idénre annyi. Tündi meg még megy 23-án is meg két ünnep között is.... pénzügy, zárás... nem irigylem.
-
Real_Necro
veterán
77 új hozzászólás letudva...
Jó kis céges bulin vagyok túl, reggel 5-kor kerültem vízszintesbe. De legalább nyertem tombolán.
Rájöttem, hogy még mindig jól bírom a házi pálinkát. Igaz 14 után abba hagytam a számolást, meg nem kevertem semmivel. A fejem mondjuk zsibbad egész nap (12kor keltem).Fizik:
Nekem 46-os Samu nem fért be így kocsiba. Nem tudtuk becsukni az ajtót, így került fektetve csomiba. Egyébként meg neked nem volt hungarocellbe rakva? Az azért elég jól védi, nem fog megfeszülni üveg.Rendőrautókkal kapcsolatban a véleményem, hogy erős túlzás. Kíváncsi leszek mennyivel növeli majd a hatékonyságot. Szerintem inkább csak pár hangos száj befogására szolgál ez a túlzott fényűzés. Stadionra még inkább nincs szükségünk...de ezt már szerintem kitárgyaltuk.
Ja és vettem egy fotós tatyót. Holnap lehet át is pakolok bele. Vanguard Skyborne 48. Szép nagy darab, súlya is van, ellenben baromira jól pakolható és nagyon kényelmes.
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #33337 üzenetére
Ez mekkora:
"Lenéztem a tűntető tőmegre, akik atol félnek hogy megnyírbálják az internetjűket! Hol lesz ez a tűntetőtőmeg mikor a mérgek elen kell tűntetni amejet a gyermekeitek, tiszta ártatlan győnyőrű játékra és kacajra csábító gyermekeiteknek adnak és a tiszta levegötökbe fecskendezznek?
(((((
Szomoru vagyok.
Internet nélkűl is lehet élni! Fejleszétek telepatikus fényeteket hogy egymásba kapcsolódjatók! A tűntetők között ott voltak a sőtétek űgynőkei. Ez volt az erődemonstráció a részűkről."„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
#04230330 #33313 üzenetére
Úgy emlékszem ezen nem volt grafitozás. Talán a Tbred-en volt? Már ködösek az emlékek. A régi 300A cerkára viszont emlékszem, durva dolgokat hozott ki belőle haver. Akkoriban nekem PIII 667 volt.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
fi:zi'k #33306 üzenetére
Kingston pendriveal itt cégnél nekem sem. Mire tönkre ment volna, már eltűnt...kiküldtük németeknek, vagy elkavarták valahova, stb...
-
Real_Necro
veterán
Egyik 2 féléves tárgyunk záró vizsgája mindig úgy történt, hogy írásbelivel kezdtünk, ami egyrészt baromira nehéz volt, másrészt a maximális jegy, ami elérhető volt a 3-as, de ahhoz fullra kellett írni (a második félévben sikerült). Aki jobbat szeretett volna, az a javítás után szóbelizhetett, de nem egy eset volt, hogy buktatás lett a vége...
-
Real_Necro
veterán
válasz
madgie #33288 üzenetére
Nekem sincs rongyrázós cuccom, de tekintettel arra, hogy az emberek 50-70%-a botfülű (lásd x-faktor, rising star és a többi hasonló), amikor TDA2030-as köré építettem erőlködőt és karton dobozba volt beleépítve a somogyis hangszóró, attól is oda meg vissza voltak az osztálytársak.
Persze a kb 15-16 évvel ezelőtt épített Quad 405-öm is régóta pihen a szülői házban a régi szobámban...2 darab 180 literes hangfal (abban 40cm-es mélynyomók) társaságában.Egyébként a korábban írt hangcuccom sem mai darab. Ezért is kellett mókolnom hogyan tudok rá optikai kábelt kötni.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
rbalint88 #33282 üzenetére
Csak a bemérő mikrofonos erőlködőt megveszed mondjuk 200-300-ért, a sztereo meg kijön 50-80-ból. Minőségben meg kb ugyanazt kapod, leszámítva, hogy "több helyről jön a hang", amihez persze a megfelelő hangfal szettbe is többet kell invesztálnod.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33275 üzenetére
Ilyen nálunk is volt anno. Bár villanytan tanár első zh után haláli nyugalommal bejött a javított köteggel és a következő párbeszéd zajlott le:
"Hányas lett tanár úr?"
"Egyes!!"
"Melyik?"
"Mind!!!"„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33268 üzenetére
"Főgenya"
SZerk.:
Freddy szösszenetéről jut eszembe. Minap takarítottam egy régi gépet, ami egyik főnöké volt. Találtam is a másodlagos partíción majdnem 2GB személyes mappát, tele pdfekkel, képekkel, pár vidivel. Gyerekek, volt ott minden. Nagyi, grupi, retro, 18-as ésatöbbi...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
TayRol #33265 üzenetére
Inkább etil alakulat...
Freddy:
Egyébként tényleg nem szép, hogy IYF-el meg Pitével együtt emlegeted Mercit. Szépen helyezd csak vissza az "ezredes" mellé...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33252 üzenetére
Ha van rajta, akkor nem kell. Pici akváriumba viszont nem tennék ilyen halakat. A guppi is nagy. törpe razbóra tökéletes. Esetleg 1 black molly. Betta össze kaphat másokkal, vagy éppen őt tépázzák meg. Volt több bettám is, eléggé hajlamosak a betegségekre. Kell időnként hergelni, hogy szépen fejlődjön az úszója.
Azt is lehet, hogy 1 betta, meg mellé pár neon vagy valami pici pontylazac vagy törpe razbórák. A sügerek szerintem nem nyugis halak. Amanda lazacról sem mondanám azt...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Chapel #33243 üzenetére
A 140 literes akim sem levegőztettem soha. A szűrő mozgatta annyira a vízfelszínt, valamint heti vízcserét mindig végezni kell.
Most a 31 lityósban 10 litert kicserélni nem sok idő.
Aranyhalnak viszont tudtommal nagy hely kell, díszhal.info oldal 200 literre ír 3-4-et. Szóval a 35 liter az baromira kínzás,
mint ahogy a gömbakvárium is.
Ez egy akasztós belső szűrő, a rács mögött van egy szivacs, mögötte meg kis lyukacsos szerkezetű eheim golyók egy kis tartályban. A kiömlő helyre még be lehet rakni hálóban purigent vagy gyantát a kristálytisztí víz elérése érdekében, de én nem pakoltam semmit. Szűrőt hetente vízcserénél áttisztítom, szivacsot a leeresztett vízben átnyomkodom. Kb 1-2 havonta a teljes szűrőt (használt fog)kefével átsikálom, szivacsot csapvízben átmosom, szűrőanyagot is a tartályból kiszedem és áttisztítom. Mellette ugye üvegen alga és lerakódás kaparása. Nálam pici halak meg garnik vannak, bár termelnek azok is salakanyagot, de ez a szűrő még éppen elég. Az aranyhalak meg az algázók szerintem többet "termelnek".Gyanítom nem a szűrő lesz a kis keresztmetszet, hanem megnőttek a halak, kicsi a hely, kevés a növény, sok a "salak". Megoldás a nagyobb akvárium meg a hatékony külső szűrő, abból is Eheim-et ajánlok. A kínai cucc olcsó, de nem elég hatékony, volt abból is kettőm anno...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33240 üzenetére
Nem vészes amúgy egy ilyen aki ára, csak érdemes darabokban megvenni, nem szettet választani.
Gyorsba itt egy kis válogatás:
31 literes "kocka" aki 5690Ft
Vékony polifoam alá 1070Ft
Garnéla "aljzat" 2x2liter 4000Ft
Kő, dekor, egyéb olcsó alacsony fényigényű növény, moha (nekem csak moha van az akiban) 5000-8000Ft (de lehet venni egy kis adag mohátt 500Ft-ért és elszaporodik.
Eheim sarokszűrő, ami halk és hatékony 7650Ft (ebből nem szabad ócskát venni, meg kell fizetni a márkát és a minőséget)
Világítást érdemes kínából rendelni, 9W-os 6500K-es fénycsöves csodakütyü kb 4000Ft
Garnik, guppik, törpe razbórák bele (nálam sakura garnéla, szivárványos guppi, galaxy meg zöldsávos törperazbóra meg csigaevő csiga van) kb 5000Ft
Érdemes még időzítő kapcsolót rakni fényre, meg heti 10 liter vízcsere szükséges, nem árt egy pengés algakaparó, egy garnélaháló meg egy mosogató kefe a görbített üveg "sarkainak" tisztítására.
Halkaja apró granulátum, szárított szúnyoglárva, süllyedő tablettás húsos bigyó. Etetés heti 5 alkalommal, 2 nap koplaltatás.
Részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33238 üzenetére
Azt is tudok ajánlani, 31 literes kockám van otthon. A 140 literes co2-es növényest váltotta...
Ha kell valakinek innen csigaevő csiga, ingyen adom.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #33236 üzenetére
Elírtam, PM7200.
-
Real_Necro
veterán
AVX-en 90-ért sem nagyon kapkodnak érte.
Én sztereó erőlködőre ennyit nem adnék, nekem Marantz PM7002 van, nagyon szépen szól, A osztályba kapcsolható, igaz se optikai, sem usb meg rádió meg egyéb nincsen rajta és 30-ért vettem ha jól emlékszem. DAC-ot meg hozattam távolkeletről, így kapcsolom optikain pc EMU karira.
Hangfalat néztél hozzá? Nekem Dali Concept 6 van szaki által beépített Hivox tuninggal. Kábelezés meg Radnay Rudolf féle "cipőfűző", de tökéletesen szól vele.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33200 üzenetére
Alsó hát izmok erősítésére pedig elég jó gyakorlat. Anno én is vízszintes padon csináltam, sokat segített anno tartáson, meg hogy a későbbiekben ne csesszem szét a hátam más gyakorlatoknál.
Nem lehetséges, hogy meghúztad, vagy nem melegítettél be rendesen stb...?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Freddy76 #33183 üzenetére
Ízlések és pofonok. Fősuli alatt tagja voltam egy videós körnek, így tudom mennyi munka van egy ilyen videó összerakása mögött. Nekem a vágás nagyon tetszik, főleg hogy összehoztak belőle egy klipet. Ügyes.
Ha a filmre vagy kíváncsi, akkor meg sosem a mások által kreált dolgokat kell megnézni, hanem a hivatalos trailereket. Azoknak pont az a célja, hogy oda csaljon a képernyő elé, a poénkodásnak nem...
-
-
Real_Necro
veterán
8. évemet zárom jelenlegi helyemen. Azóta most van a 3. magyar ügyvezető, meg volt "útközben" még kettő német akik az első kettő magyarral szintén lemorzsolódtak. Szerencsére közvetlen felettesem már csak az ügyvezető.
Én nem másoddiplomán töröm a fejem (azt szerintem úgy sem fizetnék meg), hanem angol nyelven. Túlságosan német vonalon mozgok és ez kicsit behatárolja azt a területet, amerre tovább mehetek. Angolt meg soha nem tanultam/tanítottak nekem, de valamelyest megértem, jó lenne rágyúrni.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #33146 üzenetére
T. is bent lesz végig. Pénzügy, zárás...
Nálunk szerencsére nem lesz gyártás, szóval biztosan nem kell bejönni, max 22-én rendet rakok szekrényemben.
Parkolásos tippeket köszönöm, kitalálok még valamit, hogy karácsonyig legyen új fotós tatyóm.
-
Real_Necro
veterán
válasz
TayRol #33126 üzenetére
Akinek ennyi szabadsága maradt...
Egy kérdés mindenkihez.
Nemzeti Színház környékén hol a legegyszerűbb (esetleg ingyenesen) parkolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- nVidia tulajok OFF topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest