- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
rbalint88 #77882 üzenetére
fáj ezeket a koncert/fesztiválbeszámolókat olvasni...
Eddig bele tudtam feledkezni a munkába, annyi volt, hogy másra gondolni sem volt időm, most viszont kicsit nyugisabb, ráadásul iszonyú jó idő van... nagyon bennem lenne a mehetnék. Most nyitnának a szabadtéri helyek...
Nagyon erős évnek indult koncert szempontból, úgy voltam vele hogy az évben amikor betöltöm a 40-et még megtolom kicsit a koncerteket/bulizást. Adott is volt hozzá minden (Slipknot, Gojira/Korn, SOAD, Pearl Jam, RATM - és a kisebbekről már nem is beszélek), de nagyon úgy néz ki idén marad az otthon ülés. Még csak az sincs, hogy akkor elmegyünk nyaralni, kirándulni...
Eddig elég jól bírtam a karantént, de most már tényleg f@ck korona
És ezek még csak a koncertek/szórakozás része a dolognak, a későbbi következményekbe inkább még bele se gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest