Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
rbalint88 #77882 üzenetére
fáj ezeket a koncert/fesztiválbeszámolókat olvasni...
Eddig bele tudtam feledkezni a munkába, annyi volt, hogy másra gondolni sem volt időm, most viszont kicsit nyugisabb, ráadásul iszonyú jó idő van... nagyon bennem lenne a mehetnék. Most nyitnának a szabadtéri helyek...
Nagyon erős évnek indult koncert szempontból, úgy voltam vele hogy az évben amikor betöltöm a 40-et még megtolom kicsit a koncerteket/bulizást. Adott is volt hozzá minden (Slipknot, Gojira/Korn, SOAD, Pearl Jam, RATM - és a kisebbekről már nem is beszélek), de nagyon úgy néz ki idén marad az otthon ülés. Még csak az sincs, hogy akkor elmegyünk nyaralni, kirándulni...
Eddig elég jól bírtam a karantént, de most már tényleg f@ck korona
És ezek még csak a koncertek/szórakozás része a dolognak, a későbbi következményekbe inkább még bele se gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged