- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Billentyűzet gondom van
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
@ freddy a Nikonból:
Iso bajnok alatt mit értek ? Hát valami relatív magas iso-t, osztályán belül. Fullframe osztályban a Sony A7S egy 12MP-s FX szenzorú milc, de mai szenzortechnológia a Sony-tól, 2014, nem 10 évvel ezelőtti, mint egyes öregebb tükrös fullframe-ek. Borzasztó, milyen iso-ra képes és egy csodás dolog lehet mondjuk búvároknak, víz alatt fotózni, stb. (Nem feltétlen azért, hogy most 400-ezer körüli iso-ba tolja, hanem hogy 6400-on olyan a képe, mint nekem 800-on, azaz kvázi-semmi zaj még).
Nem tudom, a csinosabb oly, fuji, stb. favorit milceknél mi most a D600 6400-ével egyenértékű iso zajosság (800 ? 1600? 3200?), de ha mondjuk 6400-en elérik a kicsi szenzorokkal is a "kicsit zajos, de szűrhető" kategóriát, az már nagyon nagyon jó sztem.
Szóval az iso fejleszthető szenzortechnológiával, kiolvasással, így-úgy-amúgy, míg a DOF-on tényleg nem lehet segíteni, de ez nem is volt szempont most nekem.
Tesóm most jött haza Londonból, anyám Oly sokéves UZ kompaktjával és látom, hogy a szobában lőtt felvételei (lámpafény) túl azon, hogy be-be moccantak, még zajosak is. A maiak sokkal előrébb lehetnek zaj téren, de nyilván nem FX.. Próbálom belőni, kb. mire képesek.
Lehet bújnom kéne egy kis dpreview iso összehasonlítást, tök jó az a tool-juk, ahol stúdiószettet fotóznak le és látod "élőben", mi mennyire zajosodik fel, ahogy nő az iso.
Amúgy ha egy x20 hozza egy D7000 szintjét érzésre és szépek a jpeg-ei, már rohanok is a boltba Kell neki valami, megy nyaralni is, stb.. és tökhülye ezekhez, de kattintgatni meg szeret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Apple Macbook Air A1466, Intel Core-i7, 8Gb RAM, 256Gb SSD, 13,3"
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Független Gyönyörű Iphone SE 2020 64GB 100% Akku Dobozosan Eladó
- Nintendo Switch játékok , 2db vásárlása esetén ingyenes foxpost/mpl szállítás
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD Apple magyar silver ezüst
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest