Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nagyon kezdunk eloffosodni, kanyarodjunk vissza a fenykepekhez es az ahhoz kapcsolodo temahoz, ne cseteljunk. Thx.
-
tiv83us
veterán
válasz
Papa-Georgo #1730 üzenetére
Nem muxik a link.
-
tiv83us
veterán
Lehet mar volt ez a kep rolam, de nem lattam sehol. Meg amugy is ez a legemeszthetobb
Bővebben: link
/Azota mar leadtam par kilot, akkor egy kicsit dagadt voltam/
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Akkor este en vittem haza a kocsit, mert a srac egy kicsit tulzasba vitte a bulizast es nem igazan volt jarokepes allapotban. A freeway-en megkuldtem neki 110merfoldet, de tobbel nem mertem mert igy is van meg egy lezaratlan ittas-vezetes ugyem itt Eszak-Karolinaban, nem akartam meg ezt egy Californiai gyorshajtassal is megfuszerezni
Egyebkent feltem benne, orultem hogy hazaertunk. Megerintettem a gazpedalt es az arcom mar az ulesbe is volt... Banni kell vele ovatosan -
tiv83us
veterán
tiv=tivadar /nevem/
83=1983 /szuletesi ev/
us=united states /lakhely/
Ez mind egyutt elmagyaraz mindent
Meg az IRC-s idokbol maradtigy, ezekkel elkerulheto volt a ''hanyevesvagy/hollaksz'' kerdeskombinacio /belatom a ''tiv'' maga nem egyertelmu mit jelenten/
Szal azota igy maradt, ezt szoktam meg.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Nade akinek a kezében piát látok, az ne merészeljen elmaradni a ph taliról!!!
Ellenőrizni fogom
Ezesetben enis csatlakoznek:
Bar nemtudom, hogy majusban lesz-e PH tali, ugyanis legkozelebb akkor megyek Mo.-ra -
tiv83us
veterán
I_Am Teged pont igy kepzeltelek el
/Meg a sor markaja is stimmel/
-
tiv83us
veterán
#331 #334
Az amugy Britney Spricc lenne -
tiv83us
veterán
Nos ez lennek en
Nem kell megilyedni, ez nem mindennapos abrazat, a kep Halloweenkor keszult
(Meg jo, hogy a borszoknyam nem latszik)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest