Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegesib
aktív tag
Ambivalnes érzéseim vannak a mikrotikkel, szeretem nagyon h atomstabil, illetve az egyszerű DHCP kezelését (make static, komment neki és kész(ilyen van pfsenseben?)), ellenben sosem voltam elég képzett hozzá, h rendesen felkonfiguráljam a tűzfalát, fut rajta ugyan egy l2tp vpn, de az is rakoncátlankodik (simán lehet h a vas kevés neki (rb2011UiAS)) és valójában mivel nem értek hozzá annyira, amennyire kellene. Tudom konzolból nagyon gyorsan lehet konfigolni, de bevallom mivel évente 2x nyúltam hozzá, simán elfelejtettem az addig megtanultakat. VPN-t is inkább úgy oldottam meg h debianra tettem egy openvpn access servert aztán összekattintgattam amit kell, kényelmesebb volt... Ezekért gondoltam, h picit játszanék pfsense-vel (vagy opnsense-vel), talán up to date-ebb (?!) lenne a hálózatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lézervágás, gravírozás
- Temu
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest