Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mopar
csendes tag
Sziasztok!
Már elértem az 500 $ az 500cents-500dollars.com-nál és a .net-nél is! Ki is kértem eddig rendben van minden! Most ugye 30 napot kell várnom még kifizetik E-gold-ra? + egy másik oldalon kikértem 50 $-t Tehát 210 000 Ft van előjegyezve E-gold-ra! Nem lenne rossz ha meg is kapnám! -
Out
addikt
Mostanaban indultak $80-os, $100-os e-maileket dobalo oldalak, vigyazni veluk, mert az osszegyujtott penzeknek az 1-2%-at fizetik ki, nem is linkelek cimeket
-
-
Baromúr
csendes tag
Hová tünt Lizzard ?
Szerintem sokunkat érdekelné, hogy mi hír az 500cent-500dollar.comnál. Szóval, akik limitesek vagy túl vannak már jóval a limiten, azok nyugodtan informálhatnának minket. -
jamez
senior tag
Ha tényleg fizetnek, akkor csinálni kell egy céget felvenni embereket 50br-ért havonta akik milliókat keresnek nekünk.
-
hogy leamortizálodott mindenki
-
nagyon nagyon az az érzésem hogy npamail átb@@@@szás
összegyült összeg, sehol kifizetés gomb, és már emailt se küldenek
szvsz átverés
-
semtex01
csendes tag
Nézd meg a honlapomat: Bővebben: link
Ezen találsz pár céget, akik tutira fizetnek (átutalással bizonyítva). Ugyan nem leszel tőlük milliomos, de fizetnek. -
Baromúr
csendes tag
Csáo Lizzard !
Jött már a számládra bárhonnan bármilyen összeg ? (50$ fölött!) -
Baromúr
csendes tag
Van itt olyan, akinek már bejött akár egyetlen egy ilyen hely is ?
Melyikre érdemes regisztrálni ? -
pintyesz
senior tag
Hello!
Ha megengeded akkor válaszolok a kérdéseidre,meg a többire.
1.Egyálltalán nem tiltottam meg,hogy írj az adminoknak söt jól tetted!(lehet én is ezt csináltam volna)
2.''Fracnak kell minden apróságba beleugatnod'' ha ez neked apróság?
Sztem elég nagy gáz,hogy nem tudod kikérni a ZS-t!Nem gondolod?
3.A kisköcsög megszólítás pedig nincs ínyemre,kiváltképp,hogy én soha nem beszéltem veled ilyen hangnemben!
4. ''Jó lesz ha leszállsz rólam, amig szépen mondom'' milyen lehet ha csúnyán mondod?
5. Oda írtam,hogy ne olvasd tovább!Végesetre pedig előre is bocsánatot kértem a 922ben ha esetleg félreértenéd.(látom így történt)
Ja és öntsünk tiszta vizet a pohárba!!!
AKKOR VOLTAM 14 AMIKOR schenker88 MEGSZÜLETETT!!!
Jóreggelt kivánok! -
gro0ms
aktív tag
Meg hát!
Bővebben: link -
gro0ms
aktív tag
Én mindig hallgatok a hülyébbekre is
My Earnings
You have directly earned: $ 19.4800
You have earned from your Downline: $ 1.0400
Your account balance after all transactions: $ 37.0200
Is it REAL????
Ez nem kamu? mert 2 nap alatt kerestem a silvermails-on. -
Out
addikt
Idegbajt kapok az 500cents.....com-tol
-
Brae
őstag
Kapott már vki dellát a kezébe???
-
zpalmai
csendes tag
Hali,
Tudja valaki, hogy mikor fizet a visible-mail? Én nem találom, csak valami olyasmit tudtam kikövetkeztetni, hogy véletlenszerűen fizet a usereknek.
Köszi -
Dominator
aktív tag
Na, én benne vagyok már pár napja az 500 dollars-ba, de nem jön valami sok mél. Még csak 130 zsozsettám van, de ha tényleg bejön, hogy átlehet utalni e-goldra, meg egy harmadik oldalon keresztül igazi ropogós bankóra, hát megtapsolom őket, meg azt, aki ezt a topicot nyitotta
-
Out
addikt
Az 500cents....com is jol dobalja az e-maileket, csak kurva lassu az oldaluk, biztos a hatterbe megy valami ftp server
-
Lizzard
aktív tag
válasz
pintyesz #922 üzenetére
Természetesen nem gondolom, h. én vok az első akinek összejött a min payout, bizonyára sokaknak összjött előttem is már, én csak felhívtam az admin figyelmét a levelemmel arra, h. nem működik a Redemption részleg, mivel nincs Cashout gomb. Lehet h. ez csak vmi technikai ok miatt nem működik, lehet h. ténylegszarnak rá h. van-e kint gomb v. nincs, nem tudom, de attól én még szólhatok nekik, nem? Vagy már azt is megtiltod nekem? He? Fracnak kell minden apróságba beleugatnod? Értelmes hozzászólásod még nem volt ebben a topicban, állandóan csak engem basztatsz, már kezd kurvára elegem lenni belőleg, kisköcsög! Jó lesz ha leszállsz rólam, amig szépen mondom! Mi a francot törödsz te azzal h. én mit irogatok az adminoknak, törődj a magad dolgával, csináld a házi feladatot, meg magolj ezerrel!
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Nekem csak tippem van: Schenker88 .
De sracok, kezd egyre magasabb lenni am a szinvonal.
Ha igy halad a topic lassan kozepso csoportos lesz
[Szerkesztve] -
pintyesz
senior tag
válasz
schenker88 #927 üzenetére
Ha már így megkostoltál akkor én is megjegyeznék valamit!
Akkor voltam 12 amikor beregeltem ide (számold ki,most mennyi vagyok)
Szvsz te most olyan 4 lehetsz,mert kb olyan ovodásszintű volt a 923as hozzászólásod (építő jellegű és a témába vágó)
Egy valamiben igazad van,tényleg bunkó voltál a 893as hsz-ben.
Idejössz kampányolni magadnak Lizzard topikjába
Persze ha ezt előre lebeszéltétek akkor semmi közöm hozzá (mondjuk így se)
Amúgy meg legyen egy UP a topiknak -
pintyesz
senior tag
válasz
schenker88 #923 üzenetére
Na ez meg,hogy jött ide?
Amúgy meg jó,hogy szóltál mert be sem írtam az utolsó upgradet!
Ja,ez meg a barátnőm gépe és ő meg nem használja játékra,csak chatelni raktam össze neki ezt a gépet!
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
A helyzet az,hogy munka nélkül nem lehet pénzt keresni.
Egy próbát azért megért. -
supercow
őstag
biztos azért nem látszik nálatok a kifizetős aranygomb mert nem voltatok ''honest member''
-
pintyesz
senior tag
Figyuszka,ha gondolod innen ne olvass tovább,de vmi nagyon b@xa a csőrömet!
Remélem nem gondolod,hogy te vagy az első akinek összegyült a minimum kifizetési összeg és más meg még nem vette észre,hogy nincs ''kifizetési gomb''?
Szvsz már több 100an tapasztalták ezt a gondot előtted és sztem ezt jelezték is!
Mint látod semmi fejlemény azóta
Ha valaki elér odáig,hogy keresi a ''kifizetés gombot'' az az adminoknak már régen meghozta a gyümölcsöt és lexarják,hogy te klikkelsz e tovább az e-mailjükre vagy sem.
Remélem nem értessz félre és felháborodás nélkül reagálsz erre a hozzászólásra.(de komolyan)
Mégis mit gondolsz erről a dologról?
Ha megsértettelek akkor bocsi,nem ez volt a szándékom! -
atosz
őstag
válasz
schenker88 #918 üzenetére
Bocs, lehet kicsit kemenyen fogalmaztam, nem kell szo szerint erteni.
Mennyire gondolok? Nem tudom, ezert vagyok kivancsi ra, hogy ki mennyit szedett ossze, mert abban azert talan megegyezhetunk, hogy 1000HUFert kar a veszodes, meg a befektetett ido es energia. Ennyi penzbol kijon 2 sor, jobb esetben 3... -
atosz
őstag
válasz
schenker88 #916 üzenetére
Engem kulonoskepp nem erdekel, csak nehanyan annyira hisznek it benne, es osztjak az eszt. Ezert lennek kivancsi ra, hogy van e olyan, aki ezzel mar keresett is kezzelfoghato penzt. 5$-t nem igazan neveznek annak...
-
atosz
őstag
válasz
schenker88 #912 üzenetére
De konkretumokat nem mondtok, mindig csak annyit, hogy van par $m ilyen szamlan meg olyan szamlan...
Nos a kerdesem: Ki mennyit keresett mar ezzel, mennyi idobefektetessel? De csak olyan osszeget irjatok, amit a kezetekbe kaptatok, illetve ezert mennyit kellett ''dolgozni''. -
válasz
schenker88 #912 üzenetére
npamailnél vagy?
-
atosz
őstag
Tiszta rohej ez a topic....
-
semtex01
csendes tag
Már írtam, E-Gold-on már van pár dollárom, ezek főleg no-minimumos cégek kifizetéseiből jöttek össze. Ha az E-Gold számlára megérkezik a pénz, akkor onnét már bármikor kifizettetheted, mert ez egy nemzetközi cég, és tulajdonképpen egy elektronikus bankszámlát nyitsz náluk. Szép is lenne, ha nem fizetnének. Nem csak PTR-el foglalkozó cégek utalnak E-Goldra, illetve fogadnak el kifizetést E-Goldról. Szóval ami ott van az már tuti. És nekem már van ott...
-
Out
addikt
De jo nektek hogy mar ott tartotok hogy payout
Nekem meg olyan tavolinak tunik hogy csak na
mod: most kezd beindulni a 40dollarsmail es az 50dollarsmailBővebben: link Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
vki én panaszomra válasz?
lizz válaszolt neked npa admin? én is írtam neki hogy haver hol a cashout link de még nem irt
-
lesaux
veterán
Ma már láttam olyan oldalt, ahol 80 dollárt ér egy e-mail, 8888 a min, payout, és mindenki kap 800
dollár sign-up bonust. -
hefe
aktív tag
Ajjaj... Most látom csak ezt az oldalt... 100$os ímélek 12000$es péjáút....
Azé szeintem itt már tejjesen hülyére veszik a maradék kis népet...
http://www.huge-mails.com
[Szerkesztve] -
hefe
aktív tag
Ha továbbra is ilyen tempóban változatatják a kifizetés és ímélösszegeket egy re nagyobbra akkor (kis összevetés után) örülhet mindenki mert nemsokára megérkeznek az 500$/íméles oldalak 1 000 000$os kifizetéssel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest