Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hefe
aktív tag
válasz
Lizzard #1444 üzenetére
Az van hogy a pending alatt változni fog amjd a kiírás ha elkapjha a fonalat....
Sending processz ...... Ilyenkor dolgozika gép gomeznek,,,
Ha online vagy akkor 15et mindig hozzáad a számlálóhoz oldalt az online timéhoz
és amit ebből dolgozik a gép az a processing time...
Minden dolgozott percért 0.0005$t fizet és online napért meg 0.05$t.
A reffekért meg 1$t kapsz...5$tól fizet ki egészen 45$ig havonta...
De nem mindig küld munkát a gépnek a server van amikor csak waitinget ír ki.. -
hefe
aktív tag
válasz
Lizzard #1438 üzenetére
nem le lehet tölteni az oldalukon is 20mega asszem
Azt tervezem bedurrantom a progit monitort meg ki és ígyhagyom a gépet és megyek Kecskemétre okosodni... Csütörtökön visszajövök megnézem átraktak e aktív módba(elvileg 10 vagy 14nap alatt csekkolnak le) és levonom a konzekvenciát....
[Szerkesztve] -
hefe
aktív tag
válasz
Lizzard #1434 üzenetére
Bővebben: link
Lizz: Prób már ki te is légyszi ezt a dögöt....
Nem kell hozzányúlni se kattingatni csak indul a windózzal és használ némi sávszélességet.... E-goldos..
Illetve bárkinek ajánlom aki úgy akar kisérletezni hogy nem akar kattingatni napokig...
Osztha nem jó se történik semmi. Egy perc időd se ment vele kárba....Kicsit várni kell az elején hogy elkapja fonalat de utána teljesen automatice...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
hefe
aktív tag
válasz
Lizzard #1434 üzenetére
Nem arról amia fórumon volt... Megsasoltam a been paid oldalát és azokból azemeztem akikkel kapcsolatban állnak. Olyan 50-60cég volt ott.. De sok csak pélypálos meg csekkes úgyhogy kihagytam őket...
A fórumon ahova regeltem ott Ágianyu ha jól emléxem azt mondta utánanéz hol van a listában buktató és szól a necces a cég.... -
pintyesz
senior tag
válasz
Lizzard #1389 üzenetére
Vazze Lizzard!
Több mint egy hónapja hülyíted itt a népet és csak most rukkolsz elő a listával!
10 oldalra regeltem be és 1 kivételével mind a ''nem fizet'' listában van!
Qrva jó!
Akkor legalább azt mondd meg a ''walk-cash''-ról tudsz e valamit?
Nincs egyik litában sem.
Gondoltam,hogy pofára esés lesz,.......de ekkora!
[Szerkesztve] -
hefe
aktív tag
válasz
Lizzard #1373 üzenetére
Isten hozott a napi 100-150ímélesek táborában
Bővebben: link
Ebben kell most nagyon bizni!!!! még 3 nap és kikérem
10 napot adtak hogy fizetnek...
[Szerkesztve] -
pintyesz
senior tag
válasz
Lizzard #1198 üzenetére
Na jó kipróbálom!
Egyébként 10 oldalon vagyok regelve.
A 10-ből kidobok 1-et,mert csak 1-2 centes mailok jönnek állandóan!
Az ő helyét váltja fel majd.
Ha mindenki felírogatna ide,hogy ''találtam egy jó oldalt'' akkor jól nézne ki ez a topik.
Sztem mindenki talált már hasonló volumenű oldalakat.
Persze minden hátsó szándék nélkül magát írja be refnek. -
-
Out
addikt
válasz
Lizzard #1033 üzenetére
Nah, jo de nekem az nem vilagos, ha pl van egy ilyen oldal mint az 500 cents, akkor a tulajnak valodi penzt kell befizetnie az e-goldra nem? Mert az hogy o utal oda egy osszeget azt az e-gold honnan tudja hogy valos penz-e vagy csak egy szam?? Erted a kerdesem lenyeget? Mert igy az 500cents... megcsinalhatja hogy utal valakinek $10000-t nem?
-
pintyesz
senior tag
Hello!
Ha megengeded akkor válaszolok a kérdéseidre,meg a többire.
1.Egyálltalán nem tiltottam meg,hogy írj az adminoknak söt jól tetted!(lehet én is ezt csináltam volna)
2.''Fracnak kell minden apróságba beleugatnod'' ha ez neked apróság?
Sztem elég nagy gáz,hogy nem tudod kikérni a ZS-t!Nem gondolod?
3.A kisköcsög megszólítás pedig nincs ínyemre,kiváltképp,hogy én soha nem beszéltem veled ilyen hangnemben!
4. ''Jó lesz ha leszállsz rólam, amig szépen mondom'' milyen lehet ha csúnyán mondod?
5. Oda írtam,hogy ne olvasd tovább!Végesetre pedig előre is bocsánatot kértem a 922ben ha esetleg félreértenéd.(látom így történt)
Ja és öntsünk tiszta vizet a pohárba!!!
AKKOR VOLTAM 14 AMIKOR schenker88 MEGSZÜLETETT!!!
Jóreggelt kivánok! -
pintyesz
senior tag
Figyuszka,ha gondolod innen ne olvass tovább,de vmi nagyon b@xa a csőrömet!
Remélem nem gondolod,hogy te vagy az első akinek összegyült a minimum kifizetési összeg és más meg még nem vette észre,hogy nincs ''kifizetési gomb''?
Szvsz már több 100an tapasztalták ezt a gondot előtted és sztem ezt jelezték is!
Mint látod semmi fejlemény azóta
Ha valaki elér odáig,hogy keresi a ''kifizetés gombot'' az az adminoknak már régen meghozta a gyümölcsöt és lexarják,hogy te klikkelsz e tovább az e-mailjükre vagy sem.
Remélem nem értessz félre és felháborodás nélkül reagálsz erre a hozzászólásra.(de komolyan)
Mégis mit gondolsz erről a dologról?
Ha megsértettelek akkor bocsi,nem ez volt a szándékom! -
zpalmai
csendes tag
-
Qorthral
őstag
Oké. Akkor konkrét helyzet.
Tfh neked megérkezik az E-Goldra az 500 dollár zsé. Az most mindegy hogy így van vagy sem.
Őszintén, te ennek hány százalékát költöd el hirdtésekre és mennyit veszel fel belőle kpban ? Na válaszolj, de komolyan pls !
Mert könnyen kiszámolható hogy ha egy dollárt kap az admin és neked kiutalja ténylegesen az 5öt mailenként, akkor ő csak abban az esetben nem bukik rajta, ha te minden 5 dollárodból több mint 4et el is költesz bannerekre, hirdetésekre.
Azaz az E-goldra érkező pénzednek kevesebb mint a 20%-át veszed fel amíg világ a világ ?
Nem hiszem... Tfh átlagfelhasználó vagy. Minden felhasználó átlagosan 500 dollárból 100nál kevesebbet vesz fel kpban ? Ki van zárva.
És ebben az eszmefuttatásban nem számoltam azzal hogy a honlap fenntartási költésge sem 0 és az adminnak ez qrvára megéri nyílván, különben nem csinálná, szal bőven kell legyen haszna. Ha beleveszem hogy a referralok után is kapnak az emberkék pénzt, az jön ki hogy a kiutalt 500 dollárból max 50et vehetsz fel különben bukik az admin. Ez sztem nem reális, a legtöbb felhasználó min 400 dollárt felmarkol, én is azt tenném.
Szal itt a gond... számoljatok már utána... -
pintyesz
senior tag
Könyörgöm le ne harapd már a fejemet!
Én csak ezért kérdeztem a 30 dolcsitBővebben: link
De egy e-goldos számlát is dobhatnál ide,ösztönzönek hatna -
semtex01
csendes tag
De attól még csinálhatod tovább a reklámok kedvéért, persze ha érdemes. Magyarul, ha hamar összejön annyi, hogy reklámozhass, akkor érdemes tovább csinálni. Meg érdemes olvasgatni külföldi fórumokat, ahol esetleg más kárán tanulhatsz. és elköltheted még reklámra a pénzed
-
supercow
őstag
Nem kötekedés, de a tagok reklámra költött pénze mögött nincs igazi pénz, csak a hirdetők fizetnek. A feljebb kiszámolt összegek szerintem nem reálisak. A hirdető fizet $0.95 egy fizetett levélért, ami $5 ér neked, ha kattintasz. Ezután te ebből a nem létező $5-ből veszel (tagként) mailt, de a te 5 dollárod mögött nincs igazi dollár befizetés, míg a $0.95-öt a hirdetőnek előre be kell fizetnie.
-
semtex01
csendes tag
Ha az ember egy olyan munkahelyen ül, ahol alig van meló, és megölnlé az unalom, ha nem csinálna semmit, akkor asszem érthető, hogy miért csinálom. A másik, hogy a no-minimumos cégeknél nincsen napi 40 levél, 3-4 cég van csak, akik ekkora mennyiségben ontják, ez meg kibírható. Egyébként is referralokkal ilyen cégeknél is lehet keresni, ha nem is milliókat...
-
-
pintyesz
senior tag
Hello!
Valójában mi kell csinálni ezekkel a mailokkal?
(nincs kedvem végigolvasni az elhangzottakat)
A leírásod alapján megcsináltam az e-gold számlám és 4 különböző oldalnak adtam meg az e-mail címemet.
Azért kérdem mit kell majd csinálni,hogy a 4 különböző helyről érkező mailok mehetnek e ugyanabba a postafiókomba?(persze hoztam létre egy újat)
-
lesaux
veterán
És azt nem tudod véletlenül, hogy ugye mindegyik weboldal azt írja, hogy a család többi tagja is
játszhat, de csak saját számítógéppel és saját internet-elôfizetéssel. Tényleg akkora cirkusz lenne
belôle, ha saját magam alá beregisztrálnék más néven, és úgy kattintgatnék? -
semtex01
csendes tag
Lizzard!
A No-minimumos cégeket a bizalmatlanoknak ajánlom, akiknek elveszett a hite. Tudom hogy azzal nem lehet sokat keresni, de legalább fizetnek. Ami azt illeti több olyan gptr-nél is regeltem, amiknek magasabb a payout-ja, csak még nincsenek kint, amíg nem biztos, hogy fizetnek! -
Lizzard
aktív tag
Ja még valami: kihagytam még a PTC-ket, az oldalmenü reklámlinkjeit:
1000 $2 Paid to Click - $1.95
1000 $5 Paid to Click - $3.95
Side Link for a Month - $1.95
Azért ezekből már elég szép summát be lehet kaszálni 1 hónapban.
Pl 500 tag kér egy 500000-es banner impressiont, $2os PTCt meg oldalsó reklámot, ja meg ugyebár a $5 mail to all, akkor az 500*($3.95+$1.95+$1.95+$0.95)=4400 dolcsi per hó, de ebből a banner impression, meg a $5 mail to all egy hónapban többször is előfordulhat, szal azért nem lehetnek olyan szar helyzetben az adminok... -
supercow
őstag
Akkor kérlek magyarázd el nekem hogy miből él egy ilyen cég. A főoldalon a npamail-en pl ez áll (mindenhol kb ilyen áron lehet hirdetni):
$5 solo email to all - $0.95
Vagyis 5 dollár ''értékű'' mail küldése minden tagnak összesen nem kerül egy dollárba. Miből fogják neked kifizetni a 5 dollárodat, ha a ténylegesen befizetett pénz rád eső része nincs egy ezred cent se? -
supercow
őstag
visiblemails-ből én is töröltem magam, ez viszont jó:
500cents-500dollars Bővebben: link
Eddig $ 145.16 van (3 nap alatt), köszönöm aki engem adott meg ref-nek. Azért is szimpi mert $500 a payout, nem 1500 meg 6000, könnyebb talán elérni.
Nekem az egyik böngészőm (Firefox) csak erre van beállítva, a kedvenc gombsorban ezek vannak és csak végigmegyek mindegyiken, mindenhol csak a ''Site inbox''-ot jelöltem be és a paid to click-et is megnézem. Meló mellett belefér az időmbe is.
Szeretném látni az első e-gold screenshotot és utána az első OTP kivonatot amiben ez a pénz szerepel, akkor elhiszem, addig csak módjával... -
Out
addikt
Lizzard: arrol volt szo hogy napi 3-4 orat vesz igenybe a dolog, ehhez kepest ugy erzem mintha napi 10 oramba lenne
Tegnap is 17 oratol 21 oraig kattintgattam, meg reggel is kb 1 orat szoktam, meg itt melohelyen is elmegy vagy 2 oram... jo ez nincs 10 ora hossza, de akkor is lefoglal rendesen
mod: nah akinek meg nincs eleg oldala itt egy jo Bővebben: link , szerintem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest