- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mivel több azonos témájú topik is van, használjuk a legrégebbit és a legtöbb hozzászólással bírót a továbbiakban: [link]. Ezt zártam.
p
-
szállitó
senior tag
Van egy érdekes problémám ha tudtok kérlek segitsetek.
Vettem egy Kingstone Datatravelt 8 Gb a környezetünkben és a boltban lévö gépeken probáltuk semmilyen baja nem volt (4gép) az én gépemen pedig nem müködik elvesziti a gép illetve csak olvasni tud rola irni nem tud rá vagy csak egy két fényképet esetleg. van még egy 256 os 1 gb 2gb os pen ünk és fényképezögép sd kártya illetve olvasó minden müködik de ez az egy pendrive nem
Mi lehet a gond???
-
Wolfskin
őstag
Heló!
Sürgős segítség kellene!
MSI Megastick 128 mp3 lejátszó firmware frissítés közben meghalt. Azóta be sem kapcsol, úgyhogy nem is látja a gép...
Nem tudtok valamit, hol javítanak, élesztenek újjá ilyesmit?
Köszi minden segítséget, tipet ötletet!
Üdv,
W -
tusi74
őstag
Viszont öröm az ürömben, hogy megtaláltam a régi, tökéletesen működő szép külsejű Super Flash drive-omat.
-
Jarod1
veterán
Szasztok, én igazából pár éve vettem 1 128 megás Pendrive-t és azóta csak nagyon ritkán használom és ezért nincs is szükségem nagyobbra, de az első pendriveom 1 év után behalt, nem látta a gép és legutoljára csak94 megára engedte formázni.
-
ett
aktív tag
Megdöbbenve olvastam a topicban, hogy kinek mennyi pendrie döglött meg. Azt hittem nem romlanak ezek el olyan könnyen. Nekem egy ilyen van:
Tökéletesen működik már több éve. Lehet csak szerencsés vagyok? -
neduddki
nagyúr
HI!
Tevajj ev evegen 4-bol 3-om cseszettt normal;isan dogozni, ezert visszakustem az osszeset, mongyuk azok 128-asok voltak, kicserelteuk kingstinra azok birjak.
csak megjegyszeskent ha stabil jot karsz akkor kingtson dt es a a-data jogr-ekkel nem volt eddig bajon, pl. supertalent-bol 128-512-ig 2.5ev alatt az osszes megdoglott:- (((
udv
neduddki
mod: nalam avegeyzlanyok ezekert vanank oda:- ))))
512 piros, 1G fekete, 2G vilagoskek /ha jol emlexem:- )))/
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Én pedig tegnap vettem egy Avixe 512MB-os pendrive-t. Külsőre valami gyönyörű, de kezdettől fogva nem megy rendesen. Ha hidegen bedugom, akkor megy egy ideig, majd rohamosan melegedni kezd, és 1 percen belül lefagy minden. Már leválasztani sem lehet többé, majd kihúzom. Ha kihűl, akkor visszatéve, minden fájl ott van. Olvasni is lehet, de aztá megint melegedni kezd... Ötlet?? Vigyem vissza?
-
törölt tag
Sziasztok!
Hát szomorúan olvastam végig az eddigi hozzászólásokat, és ezért csak mint infó szeretném közölni, hogy a témaindító hozzászólással teljesen megegyező eset történt nálunk is. Az áldozat egy 512MB-os Kingston Datatraveller Elite. A durva az az, hogy elég fontos cucc volt rajta, és csak a penen.
Ez is 5 év garis és kb 2 éves lehet, de a gari nem hozza vissza a cuccokat.
Hát ennyi. Én próbálkoztam backupolni is, meg imagelni is, sajnos semmi eredmény.
Üdv.
[Szerkesztve] -
Starsky72
addikt
''A lemez írásvédett''
se törölni, se írni, se formázni nem lehet. Ez is kuka lenne? -
hdf
tag
Van egy MyFlash 256-os Pendrive, az a problémám, hogy 24-28 Mb méretű mp3 fájlokat nem tudom róla másolni, és megnyitni sem. (Windows XP Intéző, Totalcommander)
Csatlakozáskor felismeri, 2 -6 Mb méretűeket vígan olvasok róla, de a nagyokat nem todom.
Több gépen is próbáltam, mindenütt ez a jelenség. Nagyon ritkán, szerintem véletlenül sikerül. Kb. 50 próbálkozásból 1x.
Próbáltam egy másik pendrive-ot is , ott szintén ezt tapasztaltam.
Előfordulhat, hogy csak kisebb méretű fájlokat lehet olvasni, illetve másolni?
Ez kissé furcsa volna.
Írni simán tudom rá.
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
nekem egy pendriveot sikerült kimosatnom
kiszárítottam és azóta is vígan megy (valszeg leszigetelte a kupak, stb...)
kopp-kopp
[Szerkesztve] -
Nekem a SanDisk 2 napot bírt ki... Helyette kaptam egy SuperTalent-et, azóta az tökéletesen megy! ( kopp-kopp-kopp )
-
doc
nagyúr
Sandisk nálam is hunyt már el (szerencsére céges volt...
meg volt egy másik, az alighanem attól halt meg, hogy az 1.1 és a 2.0 USB-szabványokat nem ismerte rendesen, és a sok 2.0-s portra dugdosás kinyírta. eleinte azt hittem hogy ez hülyeség, de több helyről is hallottam ilyet...
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
Nálam ilyet egy MyFlash nevű 128 as pen csinált, szintén kuka
-
Yaye
őstag
Kuka, a pendrive tönkrement. Nem tudsz vele csinálni semmit. Nálam egy pocsékul sikerült Sandisk széria több darabja halt meg hosszabb-rövidebb hibátlan működés után pont ugyan ezzel a hibajelenséggel. Nem lehet sem particionálni, sem formázni, sem semmit sem csinálni vele, mert mindennemű kísérlet ugyanazzal a ''helyezzen be lemezt'' üzenetet eredményezi. Gyári szoftverrel dettó. Megpróbálhatod linux alatt valahogy alacsonyabb szinten particionálni és formázni (nem tudom ez lehetséges-e, linuxhoz abszolút nem értek), de van egy ezresem rá hogy nem fog sikerülni. Ez van.
-
fifi_addict
tag
szerintem valami spéci meghajtót akar telepíteni, vagy sikerült neki (de nem tökéletesen).
a. letiltod a progik futását a külső meghajtókról, és újra nekirugaszkodsz. (közben lehet, hogy már fenn van a gépen a drivere, és le kell szedni...)
b. engedélyezed a külső meghajtó aktiv tartalmat, blablabla, stb... és úgy nézed, mit csinál.
c. veszel egy noname, fapados pendrivot, ami nem akar ilyesmit csinálni...
a Q meghajtóra vonatkozó info nekem azt súgja, hogy telepít egy CD-ként funkcionáló meghajtót, ami nem tökéletes, illetve le van tiltva a módosítása. (van nekem egy ilyesmi, szoróajándékként szereztem, nem sikerült leszedni róla az extra meghajtót...32 MB-os)
esetleg még lehet jelszavas védelme is...
[Szerkesztve] -
herka
csendes tag
Van nálam egy 256 MB-os Tiny Disk pendrive.
Az a gondom vele, hogy az XP felismeri, mintha minden jó lenne.(Betűjelet is kap)
Amikor meg akarom nyitni, akkor a következő hibaüzenetet kapom:
''Helyezzen be egy lemezt a következő meghajtóba: Q''
Lemezkezelésnél:
Lemez1
Eltávolítható (Q: )
Üres
Tulajdonságok lapon:
Típus: Cserélhető lemez
Fájlrendszer: Ismeretlen
Foglalt és szabad terület, kapacitás egyaránt 0 bájt.
C:\>chkdsk q: /f/r/x
A kötet nem nyitható meg közvetlen hozzáféréshez.
Formázásnál:
A meghajtóban (Q: ) nincs lemez,.
Helyezzen be egy lemezt, majd próbálkozzon újra.
Pár partícionáló programmal próbáltam már, de semmit sem tudtak vele kezdeni...
További ötletek?
Asszem ez lesz a legrövidebb topic
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Gombászkönyvek egyben
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged