Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
kezdosql #3519 üzenetére
Ebben sajnos nincs tapasztalatom, csak egy lelkes amatőr vagyok ilyen téren, vagy annyi sem
Annyit viszont észrevettem, hogy több órányi gépben töltött idő után is teljesen hideg maradt a pendrive (kijön a fémházból, ezért tudom megmondani), pedig logikusan belegondolva valamennyi melegedésnek kellene szerintem lennie. Külső sérülés mindenesetre nem látszott rajta az USB csatinál sem.
-
Traxx
őstag
válasz
King Unique #3515 üzenetére
Az alapvető probléma az, hogy fizikailag sem jelenik meg a pendrive, még 0 bájtos meghajtóként sem. Így adatmentő programot sem tudok ráengedni, mert nincs mire
Az opció lehet, hogy egy "donor" pendrive-ra ráműtöm a memóriachipet? Vagy ez necces próbálkozás lenne? Ha jók az infóim, akkor nincs olyan adat rajta egyébként, ami életbevágó lenne, de jobb lenne, ha meglenne.
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek elszállt a pendrive-ja. Több gépen kipróbálva teljesen se kép, se hang nincs, a windows (7 64 bit) lemezkezelője sem látja, de linux alatt is döglött volt. Állítólag elvitte valakihez, aki addig eljutott, hogy a mappákat látta, de tovább nem, én pedig eddig sem. A portokba való bedugásnál sincs hangja, maga a pendrive pedig LED híján nem világít, tehát így nem tudom megmondani, hogy érzékeli-e, hogy az USB-ben van. A kérdésem az lenne, hogy le lehet valamilyen módszerrel menteni a rajta lévő adatokat, vagy az előbb leírtak fényében döglött a projekt?
Egy 64 gigás USB3-as Medion pendrive lenne a delikvens, ha ez releváns infó.
Köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Dell / Seagate Constellation ES.3 ST1000NM0023 SAS 1TB - 2db eladó
- Micron 256GB M.2 NVMe Gen 3 SSD!!
- 2 TB-os kingston sata ssd eladó
- 10TB WD GOLD !!! WD102KRYZ (RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- 10TB WD RED PLUS HDD-k !!! WD101EFBX (RECERTIFIED) merevlemezek!!! Teljesen újak, bontatlanok!!!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest