Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Most igazából működik de miután bedugom csak kb 3 perccel később ismeri fel a gép. Én pedig csak egy partíciót csináltam rá de a gép 2-t lát az egyiken 29.4GB-t a másiknak semmit csak azt érzékeli hogy valami be van dugva. Valahogy nem lehet vissza hozni a gyári beállításait? Mondjuk ha törlöm a driverét?
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Nem olyan rég már írtam a pendrive problémámmal. Akkor az volt hogy 2 részre volt osztva az egyik 36MB a másik 29Gb. Ez jó is lett volna de a 29 gigás részére nem lehetett windows telepítőt csinálni. Próbáltam helyrehozni és nem tudom hogyan de végül sikerült elérni azt hogy egy partíció legyen de az használhatatlan. Amíg bele vagyok lépve egy formázó programba(EaseUS, PartitionGuru) addig felismeri normálisan. De miután kihúzom a következő bedugásnál már vagy fel sem ismeri vagy csak pár perc után. Hogyan lehetne még ebből egy normálisan működő pendrivot csinálni? Ha 16 giga működne én már azzal is boldogabb lennék. Minden segítséget előre is köszönök.
A pendrive Maxell 32gb USB 3.0 E500. Volt hozzá egy program a Mylocker de már arra sem reagál. -
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Valahogy elértem azt hogy látja egyszerre mind a két partíciót. Valahogy meglehet oldani hogy csak egy legyen így nem látja a telefonom OTG kábelen keresztül.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Van egy ilyen pendrive-om. Az a problémám hogy van egy publikus(27mb) és egy titkosított(29,3GB) része. A pendrivehoz tartozik egy program a mylocker v2.0.0.2 ha megnyitom ezt és beírom a jelszót csak akkor tudok belépni a titkosított részre addig csak a 27mb-t látja a gép. A programmal próbáltam újraformázni úgyhogy fordítva legyen de 100%-nál kiírja hogy : configure size fail ! error code 81 vagy hogy az eszköz eltávolítva pedig be van dugva . Valakinek ötlete hogy lehetne megoldani hogy a publikus része legyen 29gb és a titkosított 27mb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest