Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mixerboy0926
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám hogy a 32GB-os Kingston pendrive-om fájlrendszere egyik pillanatról a másikra megváltozott RAW fájlrendszer formátumba és azóta nem tudom használni. Formázni sem enged és a mérete 0 byte!
Tudok ezzel valamit csinálni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
mixerboy0926
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám hogy a 32GB-os Kingston pendrive-om fájlrendszere egyik pillanatról a másikra megváltozott RAW fájlrendszer formátumba és azóta nem tudom használni. Formázni sem enged és a mérete 0 byte!
Előre is köszönöm a segítséget! -
mixerboy0926
csendes tag
Sziasztok!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest