Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a segítséget!
Valószínűleg a munkahelyi gépekről szedhettem össze!
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Segitsetek!Van 3 pendrive-om és mindegyik ugyanazt produkálja. A jelenség. Egy parancsikon, vagy hivatkozáshoz hasonló van a pendrive-okon. Ha total commanderrel nézem, akkor ez a Removable Disk.lnk.
Ha bármit másolok a pendrivokra látszanak szépen a gyökérben. Aztán ha kihúzom és visszadugom őket, csak ez a parancsikon vagy mi van ott megint. De ha rákattintok, előhozza az intézőt és ott van az összes fájl, és könyvtár. Leformáztam mindet, de a jelenség mindig ugyanaz. Tablettel is formáztam aztán őket, de ugyanaz a probléma.
Egyébként filmek miatt kellenének tableten való megtekintésre, de igy nem lehet őket használni.Ja! Ha a rejtett fájlok mutatását bekapcsolom, akkor rejtettként a VolumeInformationUSB.exe fájl van még a pendrive-okon.
Tud valaki segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- HP omen 17-w131ng bontva
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest