Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Igen-igen, köszönöm, és elnézést, hogy hamarabb írtam, mint sem a keresőt használtam volna!

-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Megoldva. GPT vs. MBR probléma volt.
-
Sziasztok!
Van egy pendriveom , Kingston DataTraveler 100 G3 16GB. Használtam Memtesthez. Utána az itt leírt módszerrel formáztam. De a régebbi tévém azóta nem ismeri fel. Minden más eszközben hibátlanul megy.
Mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
-
-
válasz
King Unique
üzenetére
Hát köszönöm szépen!
Csak azért gyanús, mert eddig nem csinálta. Mondjuk elég öreg, egy 2GB-os, szerintem legalább 8-9 éves. Dokumentumok szállítására használom, multimédiára van egy 16GB-os.Szerk: Ja, és az bosszant még nagyon, hogy a XXI. században, számítógéppel dolgozó embereknek magyarázni kell, hogy a pendriveot nem csak úgy kitépjük az aljzatból, hanem azt le kell választani!!!

-
-
válasz
King Unique
üzenetére
Felraktam a programot amit javasoltál, le is tudja állítani, kényszerített leállítással. De elég gagyinak tarom, hogy külön programot kell feltennem arra, amit egyébként a Windows is tud. Nem lehet csinálni valamit, hogy újra úgy tudjam leállítani, mint régen?
-
válasz
King Unique
üzenetére
Akkor Windows 10 alatt miért tudom gond nélkül leválasztani?
-
válasz
King Unique
üzenetére
No jó, csak eddig nem volt vele ilyen gond. Tovább megyek, semelyik másik pendriveommal nincs hasonló probléma.
-
Sziasztok!
Ezt csinálja a pendriveom, de csak Windows 7-en, Windows 10-en nem. Mindenféle formázáson túl van.
Tartok tőle, hogy azért lehet, mert amikor a papírboltban nyomtattak róla, akkor a barom, kretén, féreg, idióta, ostoba, dilettáns, lúzer alkalmazott nem választotta le, hanem csak kirántotta.
-
Sziasztok!
Mit jelent, ha már eleve kevesebb MB-ot tesztel a program?

-
válasz
SAOneill69
üzenetére
Az volt, hogy egy "ügyes" emberke bedugta a gépébe. Három másodperc múlva "Hát ez nem jó!" felkiáltással kihúzta a gépből a pendriveot, mire a gép azonnal ki is írta, hogy "Nem sikerült az eszköz telepítése!". A korábban tökéletesen működő drive azóta halott.
Hozzáteszem, abban az irodában olyan számítógépes antitalentumok dolgoznak, hogy hallomás szerint nem az első külső meghajtó, amit tönkrevágnak. Egyesek még mindig nem értik meg, hogy a "leválasztás" funkciót nem véletlenül találták ki.
-
Sziasztok!
Halott(nak tűnő) pendriveot vissza lehet valahogy hozni? Jelenleg semmi nem ismeri fel, sem a gép, sem az LCD TV.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Assassin's Creed: Valhalla
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Cyberpunk 2077
- Pánik a memóriapiacon
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak azért gyanús, mert eddig nem csinálta. Mondjuk elég öreg, egy 2GB-os, szerintem legalább 8-9 éves. Dokumentumok szállítására használom, multimédiára van egy 16GB-os.