Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sanyek2
senior tag
-
Zoloawake
csendes tag
válasz
kevinium
üzenetére
Az a helyzet hogy driver speciálisan a pendrive-hoz nincs, de amúgy fent van egy 3.0 driver ami a géphez kell.
Azért rohadt érdekes a dolog mert 2 db foglalat van és egyiknél se működik.
Arra most hirtelen nem emlékszem hogy raktam-e be másik 3-as (egy külső vinyó rémlik, az működött) cuccot de minden más pedig működik.
Amúgy win10 64bit. -
Zoloawake
csendes tag
válasz
kevinium
üzenetére
Az a helyzet hogy driver speciálisan a pendrive-hoz nincs, de amúgy fent van egy 3.0 driver ami a géphez kell.
Azért rohadt érdekes a dolog mert 2 db foglalat van és egyiknél se működik.
Arra most hirtelen nem emlékszem hogy raktam-e be másik 3-as (egy külső vinyó rémlik, az működött) cuccot de minden más pedig működik. -
válasz
kevinium
üzenetére
A gparted van rajta a Hirens-en? Ismerős a neve, de azt még most nem próbáltam.
A te problémádra...Flash-nél én erre esküszöm (látam már pár érdekes dolgot, de ez segített): [link]
Korábban a demo 1GB korlátos volt, mostanában nem tudom. De legalább le tudod tesztelni a hatékonyságát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A gparted-et meg sajnos nem tudom most letölteni mert csak mobil netem van ami már be van lassítva.