- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazakovian35
kezdő
Sziasztok. 32GB Lexar pendirvera USBImagerrel ráírtam egy Pop!_OS ISO-t, telepítettem a laptopra az OP rendszert, majd amikor visszatettem az asztali gépbe a pendriveot egyből jelezte a Windows, hogy nem tudja olvasni a meghajtót, formázni kell. Formáztam, nem sikerült, azóta nem látja. Hangja van annak, hogy bedugom az eszközt a gépbe, de intézőben nem jelenik meg. Disk Management látja a pendriveot, ott töröltem a kötete, létrehoztam egy ujat, de az sem működik. Nem tudom sehogy sem formázni, adatokat nézni róla, csak törölni és utána amikor az unallocated tárhelyre létre szeretnék hozni egy uj kötetet akkor elég sokáig gondolkodik, majd a végén hibát ír ki:
A Disk Management amúgy ezt látja ezt követően:
De magával a kötettel semmit nem tudok csinálni, sem formázni se semmit.Lövésem sincs, mit ronthattam el (ha egyáltalán). Minden segítséget szívesen veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OTP Bank topic
- Formula-1
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest