Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazakovian35
csendes tag
Sziasztok. 32GB Lexar pendirvera USBImagerrel ráírtam egy Pop!_OS ISO-t, telepítettem a laptopra az OP rendszert, majd amikor visszatettem az asztali gépbe a pendriveot egyből jelezte a Windows, hogy nem tudja olvasni a meghajtót, formázni kell. Formáztam, nem sikerült, azóta nem látja. Hangja van annak, hogy bedugom az eszközt a gépbe, de intézőben nem jelenik meg. Disk Management látja a pendriveot, ott töröltem a kötete, létrehoztam egy ujat, de az sem működik. Nem tudom sehogy sem formázni, adatokat nézni róla, csak törölni és utána amikor az unallocated tárhelyre létre szeretnék hozni egy uj kötetet akkor elég sokáig gondolkodik, majd a végén hibát ír ki:
A Disk Management amúgy ezt látja ezt követően:
De magával a kötettel semmit nem tudok csinálni, sem formázni se semmit.Lövésem sincs, mit ronthattam el (ha egyáltalán). Minden segítséget szívesen veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Fotók, videók mobillal
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest