Hirdetés
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazakovian35
kezdő
Sziasztok. 32GB Lexar pendirvera USBImagerrel ráírtam egy Pop!_OS ISO-t, telepítettem a laptopra az OP rendszert, majd amikor visszatettem az asztali gépbe a pendriveot egyből jelezte a Windows, hogy nem tudja olvasni a meghajtót, formázni kell. Formáztam, nem sikerült, azóta nem látja. Hangja van annak, hogy bedugom az eszközt a gépbe, de intézőben nem jelenik meg. Disk Management látja a pendriveot, ott töröltem a kötete, létrehoztam egy ujat, de az sem működik. Nem tudom sehogy sem formázni, adatokat nézni róla, csak törölni és utána amikor az unallocated tárhelyre létre szeretnék hozni egy uj kötetet akkor elég sokáig gondolkodik, majd a végén hibát ír ki:
A Disk Management amúgy ezt látja ezt követően:
De magával a kötettel semmit nem tudok csinálni, sem formázni se semmit.Lövésem sincs, mit ronthattam el (ha egyáltalán). Minden segítséget szívesen veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest