Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazakovian35
kezdő
Sziasztok. 32GB Lexar pendirvera USBImagerrel ráírtam egy Pop!_OS ISO-t, telepítettem a laptopra az OP rendszert, majd amikor visszatettem az asztali gépbe a pendriveot egyből jelezte a Windows, hogy nem tudja olvasni a meghajtót, formázni kell. Formáztam, nem sikerült, azóta nem látja. Hangja van annak, hogy bedugom az eszközt a gépbe, de intézőben nem jelenik meg. Disk Management látja a pendriveot, ott töröltem a kötete, létrehoztam egy ujat, de az sem működik. Nem tudom sehogy sem formázni, adatokat nézni róla, csak törölni és utána amikor az unallocated tárhelyre létre szeretnék hozni egy uj kötetet akkor elég sokáig gondolkodik, majd a végén hibát ír ki:
A Disk Management amúgy ezt látja ezt követően:
De magával a kötettel semmit nem tudok csinálni, sem formázni se semmit.Lövésem sincs, mit ronthattam el (ha egyáltalán). Minden segítséget szívesen veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest