Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Videós, mozgóképes topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Találtam egy oldalt ahol méréseket lehet megnézni, sőt egyből fel is tölti az adatokat , ezt most csináltam egy ADATA C103 16GB (ezt cserélem le most), amúgy így néz ki az alkalmazásuk
Minél többen használnák annál pontosabb képet mutatna( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Minstrel
senior tag
Vettem egy 8GB-os Kingston DTSE9-est és szerintem kicsit lassú írási sebességeket produkál.
Win7 x64-esen próbáltam, újraindítás után, nem futott semmi más program. Eredetileg azért vettem, hogy a beltérivel rögzítek rá, de észrevettem, hogy a HD adást akadozva veszi fel és szerintem azért, mert ilyen lassan írható.
Kipróbáltam a régebbi SanDisk 2GB-os pendrive-omat is, majdnem kétszer olyan gyorsan írható.
Mind a kettő FAT32.
Ilyenkor lehet cserét kérni vagy kifogtam egy lassút és így jártam?
-
Panthera
őstag
válasz Sterilzona #694 üzenetére
Érdemes lenne kipróbálni egy rendes 3.0 porton, akkor már látszódna, hogy hol kell kereseni a hiba (?) forrrását. Drivert tettél fel a bővítőkártyához?
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok.
Minap, beszerelésre került egy pci usb 3.0-s bővítőkártya. Hát, nem estem hanyatt, sőt, mintha valami nem stimmelne. Egy 3.0-ás pennel mértem, és gyakorlatilag akkor sebességet produkált, mint ha 2.0-ába dugtam volna.
Hogy derítsem ki, hogy mi a probléma ? -
Tenken
őstag
Nos hát. A felvétel az írás lesz ugyebár, ami eleve a gyengébbik oldal. Másrészt viszont sokminden múlik a TV usb-s vezérlőjén is, hogy milyen sebességre képes. Ennek érdemes lenne utána nézni. Ha teljesíti az usb2-es szabványt az már jó. Olyan pen-t simán találsz jó áron.
Ha gyengébb, akkor érdemes valami alacsonyabb beállított felbontáson rögzíteni, mert az kisebb sávszélességet igényel, így képes lesz rögzíteni a kívánt műsorokat gyengébb átvitel mellett is.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
5 Pendriveból egyik sem jó a tévémnek filmfelvételre mert mind lassú.
Milyen programmal lehet begyorsítani őket, vagy miért lassúak? -
Panthera
őstag
Most megnéztem egy másik ugyanilyen drive-ot is, több teszt után a típus eredménye:11-13 MB/s között változott az írás. A teljesítmény/gyors eltávolítás optimálizálás nem volt rá hatással (újraindítva nem volt közben).
Utána leteszteltem többször is egy újabb generációs DataTraveler 8 GB-t, 6 MB fölé ment egy kicsivel. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
válasz Sterilzona #687 üzenetére
Szia!
Kaptam, nem tudom mennyi volt, kb. 5 éves már. És csak az USB 2.0 játszik.
Elfogadható a sebessége? -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Mérgelődök már egy ideje, hogy miért csak 2MB/s-al történik a másolás (bármilyen gép+pendrive párosítással).
Lefuttattam egy tesztet, az alábbi eredménnyel (Kingston DataTraveler 16 GB):
A korábbi hsz-ek alapján kipróbáltam egy 7-es commandert, és hihetetlen módon már hozza a teszt eredményét. Kár, hogy eddig ezt nem tudtam.
Köszönöm az infót![ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
válasz Sterilzona #683 üzenetére
Értem, 3 napos cseréről tudtam, de azt nem hogy bármi kifogásom van vele visszaveszik - pl. lassú - akkor is ha működik. Jó tudni.
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
hunaqua
addikt
Bocsánat,mert nem volt időm visszaolvasni.
Van nálam egy ADATA C008-as 32GB pendrive. ( ill. szerintem egy tökéletes hamisítvány)
Melyik programmal tudnám megnézni,hogy valójában mekkora,és mi is van benne igazából?
Köszönöm!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
s3toraph
senior tag
válasz Sterilzona #681 üzenetére
Elhiszem. Még annyit, hogy ezt minden boltban meg lehet játszani elvileg?
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
s3toraph
senior tag
válasz Sterilzona #679 üzenetére
Az szép, tiszta Amerika. Azt ne mond hogy visszaveszik ha nem tetszik a színe...
-
s3toraph
senior tag
válasz Sterilzona #677 üzenetére
Ha hibátlanul működik, azért nem hinném hogy visszaveszik, mert lassú. Vagy igen?
SONY-ból elég lassúak az olcsóbb penyók. Tesóméknak vettem mikor akcióba volt 1-1 fekete kitolós 8GB-osat (azt hiszem USM8GR a típusa), az 15/5-öt tud. Mondjuk azonos áron a többihez képest olvasásban gyorsabb, és megbízhatóbb (médiamarktos akkori - igen szűk - választékot tekintve). Sony-ban ami gyors azok az USB3-as penyói, az is 16GB-tól, de drágák, 16GB-os kb. 12e Ft, akkor már sokkal inkább Adata s102 PRO vagy Sandisk Cruzer Extreme, legalábbis szerintem .
[ Szerkesztve ]
-
Andrew7
csendes tag
válasz Sterilzona #675 üzenetére
Igen. Ugyan másik áruházban vettem, de sajna arról lehet szó.
-
zack
nagyúr
Tudtok ajánlani gyakorlatban is gyors 16-32Gb pendrive-ot? Nagy fájlok mozgatásához kellene (HD rip). Tehát minél gyorsabb írásra lenne szükségem.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Andrew7
csendes tag
Egy kis csalódás. A SONY-tól többre számítottam.
-
Aflamin
tag
Sandisk Extreme 32GB USB 3.0 (Fat32) normál mód:
és egy kis turbó:
-
overland
aktív tag
-
overland
aktív tag
válasz katona.jozsi #667 üzenetére
szia, 2.0-ban is megnéznéd?
unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
katona.jozsi
aktív tag
Íme a CyrstalDiskMark teszt
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
awe2
csendes tag
Sandisk Cruzer Extreme USB3.0 32GB
az usb2 az asztali deszka előlapi csatlakozója, az usb3 feleségem laptopja
(nem vágom miért lasabb entéefesen de e-van)igaz hogy egy ilyenre fájt a fogam
[link]
de sajnos semmit nem sikerült megtudnom mikor lesz kapható
a "This product is currently out of stock." az egyedüli semmi haszna infó -
Aflamin
tag
válasz Sterilzona #662 üzenetére
Arra a tárgyra lettem volna kiváncsi, amit bedugtál a gépbe és tesztelted!
Tehát,mit dugtál a gépbe?
Tudom,pendrive-t!
De milyet? -
Aflamin
tag
-
Sterilzona
senior tag
válasz Sterilzona #658 üzenetére
-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0.2 (C) 2007-2013 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
-----------------------------------------------------------------------
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]Sequential Read : 42.651 MB/s
Sequential Write : 23.252 MB/s
Random Read 512KB : 40.907 MB/s
Random Write 512KB : 1.695 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 3.734 MB/s [ 911.6 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 0.049 MB/s [ 12.1 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 3.878 MB/s [ 946.7 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 0.041 MB/s [ 10.1 IOPS]Test : 1000 MB [G: 0.6% (0.1/14.7 GB)] (x5)
Date : 2013/03/09 11:29:37
OS : Windows 7 Professional SP1 [6.1 Build 7601] (x86) -
s3toraph
senior tag
válasz Sterilzona #658 üzenetére
Az új kép feltöltésénél kitallózod a képet (kritériumoknak ami oda van írva feleljen meg!), aztán ha feltöltötte, kép beillesztése, és kész is. Ha tárhelyre raktad fel pl. kephost, akkor meg bemásolod a linkjét.
-
Sterilzona
senior tag
Skacok, hogy kell berakni a mérési eredmény ide, crystaldiskmark.
A programban van olyan, hogy másolás, odáig meg vagyok, és utána? Itt a hozzászólásba mit kell nyomni ?[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
Így van, plusz, csak 8 gigás, tehát nem is a leggyorsabb a típuson belül, viszont csak 3K az ára jelenleg. Nem láttam még 3k-ért jobb ajánlatot. Oké hogy nem a brutál kategória, de nem is az az árkategória.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest