Hirdetés
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"AOC 32-es 1440P VA monitor: [link] - 38k"
Ha nagyonszépen megkérlek, hétfőig ezt jegelnéd nekem? A fiam 32-es Samsungja elhalálozott és még kérdéses, hogy jó lesz e neki, amit tudnék helyette hirtelen. Az is tőled van, ami lenne helyette
Pár éve vettem tőled egy szintén 32-es Philips TV-t, de legutóbbi próbánál vibrált, ugrált a képe (hónapokig állt, aztán pár hónapja kellett volna melóhelyen, de furcsaságokat művelt, de lehet, hogy csak a rákötött PC-vel volt baja. Előtte itthon TV-zésre meg a PC-mmel használva nem volt semmi baja).Szóval, még ki kellene próbálnom, tesztelnem, ha nem jó, akkor lehet, hogy megvenném ezt a monitorod.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pár éve vettem tőled egy szintén 32-es Philips TV-t, de legutóbbi próbánál vibrált, ugrált a képe (hónapokig állt, aztán pár hónapja kellett volna melóhelyen, de furcsaságokat művelt, de lehet, hogy csak a rákötött PC-vel volt baja. Előtte itthon TV-zésre meg a PC-mmel használva nem volt semmi baja).
Janoska26