Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
szerintem szokás kérdése ,hogy melyiket szereted
egy biztos,ha hozzászoktál a 640x480-hoz nem fog tetszeni a QVGA utána
az pedig tuti ,hogy netezni normálisan csak vga-n lehet,qvga kínszenvedés -
flogidcpp
tag
várom még hozzászólásaitok, véleményeteket sok-sok kíváncsísággal
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
szerintem ha sikerül kezed közé kaparintani esetleg a készülékeket pdf el próbáld meg, mert doc nál még jó lehet a kicsi felbontás is, és ott lehet igazítani a sorokat a kijelzőhöz
míg a pdf nél ilyet nem lehet
vagy csak én nem találtam még olyan progit ami ezt megcsinálja -
törölt tag
én úgy ítélem meg, hogy felhasználás és képernyőméret függvénye az optimális felbontás.
szvsz kis képernyőre felesleges a nagyobb felbontás, illetve csak akkor, ha sokat netezel. nem ad annyi plusszt. nagyobb kijelzőn esztétikusabb látvány a nagyobb felbontás.
Amit még fontosnak tartok: kézbe kell venni ilyet is, olyat is, mert leginkább azért az embertől függ. Ha:
- azt mondod a nagyobb felbontás láttán, hogy WOW és megint WOW, akkor érdemes
- azt mondod a nagyobb felbontás láttán, hogy hát igen, ez szebb, akkor nem éri meg, mert megszokható a kisebb felbontás is, és utána ütni fogod a fejed a falba, hogy sokat adtál ki.
szerintem. -
flogidcpp
tag
Kedves Tagtársaim!
PDA vásárlásra szántam el magam. Nézegetve a ''piaci'' kínálatot nagy különbséget látok az újabb PDA-k és régebbi társaik felbontása tekintetében (240*320 vs 480*640).
Akinek van némi tapasztalata különböző felbontású PDA-k között, megköszönném, ha megosztaná velem, mivel jelentős árkülönbség mutatkozik a modellek között. Megéri-e jobb felbontású készüléket venni jóval drágábban (lásd Pocket Loox 520 vs 560/720)?
Előre is köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Temu
- BestBuy ruhás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- mini pc/ WIN11/ i5 12500T/ 32GB DDR5/ 512GB gen4 SSD/ WiFi6/ 1 év garancia, számla/ ingyen szállítás
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest