Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
robogo81
üzenetére
Ezt más is mondta már. De én kíváncsi vagyok, meg azért a legtöbb részét a sorozatnak végigjátszottam már. A grafika elég ocsmány, nem hasonlít a neten található screenshotokra. Még lehet, hogy ott is van mit állítani.

Valaki igazán megcsinálhatná valami PC-s játékhoz mod-ként.
Pl. a GTA Vice City Stories-t is elkészítették, le is töltöttem, csak még nem próbáltam ki, igazából azt se tudom, melyikhez lehet feltenni. Meg hogy a steam-es GTA mennyire mod barát. Azért így csak egyszerűbb lenne.
-
Dilikutya
félisten
válasz
robogo81
üzenetére
Köszi, én rontottam el. Egy másik helyen puskáztam, és ott az egér a bal analóg karra volt állítva. Csak amikor a jobb karra belőtt gombokat nyomkodtam, nem nézett fel, ezért gondoltam, hogy más baj lesz. Jobb karon mondhatni tökéletes. Még a hanggal kell játszani, mert recseg a zajoknál. Az intro alatt nem tűnt fel, pedig beszéd, zene és robbanás is van benne, de a játékban recseg. Call of Duty 3-at szeretnék amúgy játszani.

-
Dilikutya
félisten
Igen, hülyén hangzik. Amúgy csak fel kellett fogni, hogy a select gomb a programban az X lenyomását igényli, és kiválasztani is azzal kell bizonyos dolgokat. FPS-t akarok játszani, nem kell gamepad, én azzal nem tudok bánni, pláne egy FPS-ben. Azt kéne még belőni, hogy lehessen az egérrel nézelődni. Kontrolleren tudom, hogy lehet valamelyik analód karral, de beállítani még nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest