- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moric
aktív tag
1. Ez nagyon jó hír.
4. Tudom ez számomra is világos volt. Pontos típust kerestem, így nem volt mellébeszélés.
5. Sunix típusú 2x com-mal. A Toshiba nem ette meg, viszont egy újabb laptopba tökéletesen működött. Aztán kiprobáltuk egy hálókártyaval is az se tetszet neki.
Utána a Toshiba M.o. felvilágosított, hogy 32bites kártyával ne is próbálkozzak, nem fog működni.
Röviden a lényeg. A szoftver ami a hardverem vezérli csak is kizárolag Dos alatt hajlandó működni. USB-RS-232 driver még nincs Dos alá.
Semmivel nem lehet átverni. Probáltam Dosemu-t, VirualPc-t. Valahogy rájön, hogy nem valódi Dos. Ne kérdezd hogy, nem tudom.
Még a Dosemu-val jutottam a legmesszebbre. Sajnos azt is kiakasztja. Felvettem a kapcsolatot azzal a sráccal, aki a Dosemu alá írja a com port emulálását. Ő se tudott semmit mondani.
Már azon is gondolkodtam, hogy olyan laptopot veszek amin 2 com port van. Ez lett aztán a halott ügy. Úgy néz ki, ilyet soha nem is terveztek volna halandó embereknek.
A másik verzió az lett volna, hogy kiveszek egy 'újabb' laptoból PCMCIA foglalatot és beépítem a notimba. Evvel csak az a baj, hogy nem létezik 32 bites kártyához Dos driver. Számomra így is használhatatlan lenne. -
Moric
aktív tag
1. Tudsz valakit aki akár ipar felhasználás területéről tudna segíteni? Nem értem miért lenne ez ipari felhasználás? Régen még ennyi port se volt a notikon, mint manapság.
2. Kis és nagykereskedőket már végigpróbáltam. Semmi. Ezért fordultam a felhasználókhoz. Lehet otthon valakinek porosodik egy -számomra- ilyen kincs a polcán.
3. Sajnálatos.
4. Még lehet kapni PCMCIA-t csak sajnos nem M.o.-on. Írtam a gyártóknak, de mivel nincs magyarországi viszonteladójuk, 1db-ról nem tárgyalnak.
5. Gondoltam.Egyébként ez sem feltétlen igaz. Kaptam egy olyan infot, hogy ilyen kártyát nagy tételben adtak el telefonos cégeknek. Sajnos nekem nincs kapcsolatom feléjük.
6. Biztos, ki lett próbálva. A típusa 430tdcx. A betűkben nem vagyok 100%-osan biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- SkyShowtime
- One mobilszolgáltatások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ GAMER ELIT: Azonnal harcra kész ERŐMŰ! Új, Garanciás, Windows 11 Pro-val!
- Gamer PC RTX4070 Ryzen 9
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest