-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz Coccolino_O #13171 üzenetére
Kapsz egy emailt is a PayPal-től, valamint értelemszerűen az egyenleg is megnő a fiókban. Belföldi utalásnak számít, mivel az Unicreditnek küldted, ők hamar jóvá írják a PP-számlára, aznap vagy másnap meg kell érkezni általában.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz Coccolino_O #13173 üzenetére
Általában mindegy. Az instant utalásnak régebben lehetett értelme, de most már a normál utalás is gyorsan megy, mióta az új Giro-rendszer üzemel az országban.
Például az Erste Bankból a 16 órás zárás előtt indított pénz éjfél után megjelenik, vagy utána a másnap délelőtt folyamán. Ez már elég gyors, nekem legalábbis.
Ugyanakkor volt már olyan is, aki az instant utalásra panaszkodott, mert becsúszott valami gikszer, de általában azzal sincs gond.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
kaszaf
aktív tag
válasz Coccolino_O #13291 üzenetére
Szia!
Én is a steam-en szerettem volna vásároni paypal+budapest bankos maestro kombóval és a hibaüzenet ugyan ez. 20 percet csevegtem a bankkal és szerintük náluk nics probléma.
Természetesen minimum 50 sikeres tranzakcióm van már és tudtommal nem változott semmi.[ Szerkesztve ]
-
kaszaf
aktív tag
válasz Coccolino_O #13293 üzenetére
Erősen gondolkodom, hogy kidobom a maestrót és kérek visa-t. A visával sose volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest