Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

válasz V/ #20391 üzenetére

A FAQ azt írja hogy csak saját számláról lehetne elutalni a pénzt:
    https://www.paypal-topup.hu/Help
    PayPal számláját kizárólag személyi (NEM cégi) az Ön nevén nyilvántartott bankszámláról töltheti fel.

FIGYELMEZTETÉS: Biztonsági okok miatt csak SAJÁT PayPal számla feltöltése lehetséges és kizárólag SAJÁT bankszámlájáról. Ha a bankszámlához nyilvántartott vezeték- és keresztnév nem egyezik a PayPal számla tulajdonosának vezeték- és keresztnevével a PayPal az ilyen transzakciót visszaküldi a feladó számlájára.

Egyszer már megjártam az idegen számláról feltöltésssel, igaz moneybookers volt, utaltam rá párezer forintot egy barát számlájáról, megérkezett. Vásároltam moneybookerssel, aztán gondoltam megint feltöltöm hogy ismét vásárolhassak, de akkor már elutasították a feltöltést nem egyező név miatt.

Itt most több pénzről lenne szó, 25-30e ftba kerülne a tunerkártya(pontosabban ennek megfelelő euróba). Lehet hogy jobban járnék ha valakinek a paypal számlájáról átküldetnék az én paypalomra ennyi pénzt? A status-om unverified mert még nem adtam hozzá bankkártyát. De ettől még fogadhatok pénzt másik paypal felhasználótól ugye?

-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-

Új hozzászólás Aktív témák