- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
A FAQ azt írja hogy csak saját számláról lehetne elutalni a pénzt:
https://www.paypal-topup.hu/Help
PayPal számláját kizárólag személyi (NEM cégi) az Ön nevén nyilvántartott bankszámláról töltheti fel.FIGYELMEZTETÉS: Biztonsági okok miatt csak SAJÁT PayPal számla feltöltése lehetséges és kizárólag SAJÁT bankszámlájáról. Ha a bankszámlához nyilvántartott vezeték- és keresztnév nem egyezik a PayPal számla tulajdonosának vezeték- és keresztnevével a PayPal az ilyen transzakciót visszaküldi a feladó számlájára.
Egyszer már megjártam az idegen számláról feltöltésssel, igaz moneybookers volt, utaltam rá párezer forintot egy barát számlájáról, megérkezett. Vásároltam moneybookerssel, aztán gondoltam megint feltöltöm hogy ismét vásárolhassak, de akkor már elutasították a feltöltést nem egyező név miatt.
Itt most több pénzről lenne szó, 25-30e ftba kerülne a tunerkártya(pontosabban ennek megfelelő euróba). Lehet hogy jobban járnék ha valakinek a paypal számlájáról átküldetnék az én paypalomra ennyi pénzt? A status-om unverified mert még nem adtam hozzá bankkártyát. De ettől még fogadhatok pénzt másik paypal felhasználótól ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest