- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz attilav2 #11413 üzenetére
Macerás?
Szerintem örülni kéne, hogy bizalmasan kezelik az adataidat. Az már nem PP hibája, ha titkos kérdésre adott választ sem tudja a testvéred.
Én kifejezetten örülök neki, hogy boldog-boldogtalan nem tud visszaélni a PP fiókommal.A bankszámlás dolog sem igaz, mert elmehetsz személyesen is befizetni egy Unicredit fiókban. Ingyen.
#11414: Withdraval limit azt jelenti hogy a PP számládra érkező pénzből ennyit tudsz átutalni a bankszámládra havonta. Semmi köze a vásárlásokhoz.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
KTU
addikt
válasz attilav2 #11425 üzenetére
Hangyás bót ,
AntElife kiírom hogy a kereső is megtalálja.
Unboxing videó kötelező!
Bár nem csak náluk."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Myers
senior tag
válasz attilav2 #11424 üzenetére
Nem vásároltam még, de addig nem is tervezem, míg nem regisztrálok kártyát.
Ez valóban furcsa. Ha már be van járatva a dolog, akkor is csak napok múlva veszi le a pénzt? Nem hiszem. Minden esetre várok még 1 pár napot, nem sürgős.
Szerintem amiatt szívózik, hogy nem dombornyomott. De akkor mondja azt, hogy nem jó, ne várja a kódot.
http://www.muszaj.hu/
-
Topikgazda
válasz attilav2 #20273 üzenetére
Értem ez alatt hogy a terhelési üzenet elektronikus banki felületen és sms-ben is tartalmazza a kártya jóváhagyásához szükséges kódot.
Akkor nézzük. 400 Ft-ért vásárolsz a kártyával. A 4 jegyű kód a konkrét pénz levétel után "jár".
Mi történik?
A bankod zárolja az összeget - nem terheli a számlára -
Kapsz egy SMS értesítést a vásárlásról, általában nincs benne a teljes kód.
24-48 óra múlva a bank terheli a számládat.
A kód látható a netbank számla történetben és ha számlára is van sms figyelésed, megkapod az értesítőt, amiben ott a kód.
A 1-2 nap a kód megkapásához, nem igazán befolyásolja a Paypal-l történő vásárlást. -
veterán
válasz attilav2 #20273 üzenetére
Talán az egyetlen bank a CIB, ahol van külön számla-és kártyatörténet opció a netbankban, ott az SMS-ben is, és a netbankban is azonnal látható a kód.
Az Erste-nél nem látható a teljes kód SMS-ben, az OTP-nél viszont igen. Az SMS-t tényleg azonnal kapod, nem kell megvárnod, míg könyveli a bank a tranzakciót.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Topikgazda
válasz attilav2 #20286 üzenetére
Vannak kezdő pénz fogadási és küldési limitek, amelyek kártya hozzáadás esetén nem lesznek. Ez a kód beírása után szabadul fel. Nem jellemző, hogy erre azonnal szükség van, az 1-2 nap erre értendő.
Ezek lennének a limitek -az alsó képen-, ha neked ezek közül azonnal szükséged van hogy a havi 21000 Ft-nál nagyobb összeget a bankszámládra kiküldjed, akkor persze sürgős lehet hogy rögtön a kártyahozzáadása után beírd a kódot.
12 óra letelte után a telefonos ügyfélszolgálat már látja azoknál is tranzakciót és kódot akik részben kapják meg az SMS-ben.
Vásárolni a hozzáadott kártyával a kód nélkül is lehet, lehet átállítani a váltást, nincs korlát erre. -
Topikgazda
válasz attilav2 #20390 üzenetére
Az Összefoglalóban lévő leírásban van konkrét példa erre is. Kipróbáltam.
Azt vedd figyelembe, -banki munkanap- hogy a felsorolt bankok esetén ez bankon belüli utalás, a jó banknál ez pár perc, de legrosszabb esetben is 1 órán belül megtörténik.
A fel nem sorolt bankok esetén pedig az utalás az új rend szerint az, hogy 7:30-tól - 17:00-ig óránként utalnak, így ott is maximum 2 óra hogy az egyenlegen megjelenjen a pénz. Mivel a TrustPay refund-ként címkézi a pénzeket, gondolom érthető az a rész, hogy idegen számláról.
Az idők elektronikus utalásra vonatkoznak, a bankfiókba történő személyes utalás is lehet, a Trustpay utalási kód kb. 45 percig él, de arra én nem tudok időt mondani általánosságban. Az Unicredit fiók tőlem 10 percnyire, az pénz 30 perc múlva az egyenlegen volt, de ezt csak egyszer próbáltam, a mindig a másik módszerrel töltöm fel ha szükséges.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz attilav2 #20392 üzenetére
Nem egészen érted amit írtam.
Akkor újból: Mivel a TrustPay refund-ként címkézi a pénzeket, gondolom érthető az a rész, hogy idegen számláról is mehet.
Amit idéztél figyelmeztetést az nem erre vonatkozik, de pl. az azonos családnév esetén sem volt gond.
De nem kötelező elhinni amit már kipróbáltunk, és nem 25-30e Ft-ról volt szó, 850-56500 Ft-ig megy a lehetőség.
Semmiféle név információ nincs ami közlekedne az utalás során egyik helyről a másikra.
És emiatt is ajánlom: status-om unverified.ű
De nyugodtan kipróbálhatod egy 851 Ft-os utalással, ha nem jön össze, kifizetem neked. Ez csak neked szóló ajánlat, másra nem vonatkozik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest