Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
envagyok #478 üzenetére
Még egy kérdés felmerült bennem :
Tud valaki infót a 3050-es Hp-ről?
Állítólag a patron ugyanannyiba kerül, mint a c4780-hoz, bár ahogy írtátok, az olcsóbb utángyártott még nincs.
A nyomtató nagyon olcsó, bruttó 13000 Ft.
Ezt esetleg lehet utántölteni?Vagy mi van olyan, ami olcsó, könnyen beszerezhető, és nagyon olcsón utántölthető v. utángyártott patronnal olcsón használható.
Engem legfőképpen patronba beépített nyomtatófejes nyomtató érdekel, mert a külön nyomtatófejet Canonnál már megsz@ptam. (Többe kerül a fej, mint amennyit ér a nyomtató.)
Előre is köszönöm a segítséget.
-
envagyok
veterán
Sziasztok !
Még rágom az infókat.
Jól gondolom, hogy az epson sx510w-nek külön van a nyomtatófeje?A másik dolog : hol lehet venni c4780-at, több helyen kérdeztem, de nem tudnak szerezni.
Tud valaki olcsó beszerzési forrást Gy-M-S megyében, vagy egy olcsón szállító webshopot? -
envagyok
veterán
Köszönöm a gyors segítséget.
Az a vicces, ami a webshopban volt 8250-ért 36xl-es tinta, azt vettem én is, de mégse tudja azt a 450 oldalt még közel sem.
Én főleg kottákat nyomtatok, ráadásul direkt csak vázlat módban, de mégis kb. 100 oldal, és már alig van a tintából.
Azt hiszem ebbe már többet nem veszek, a HP-ket sokan ajánlották már.
Az Epsonnak is utánanézek -
envagyok
veterán
Sziasztok!
Lenne 3 kérdésem
1.: Lexmark x4650-es nyomtatóm lenne, 36-os és 37-es patronok vannak benne.
Szerintem egy nagy átb@szás az egész, mivel a kb. 8000 forintos patronnal szinte 100 oldalt se tudok nyomtatni, és már vinnyog, hogy kifogyott.
Utángyártott patront, és utántöltö kittet sem találok ehhez a típushoz.
Azon kívül, hogy cseréljem le a nyomtatót másra, van lehetöség utántöltésre, és olcsóbb használatra?
Ha nyomtatót cserélek, tud valaki olyan típust, amiben van wlan, vagy lan, és multifunkciós (szkennel, másol, nyomtat), fotonyomtatás nem olyan fontos, mert szerintem azt elöhívatni mindig érdemesebb, és szebb.
Ami lényeges számomra, hogy az adott típushoz legyen nagyon olcsó patronutántöltési lehetöség.
2.: Van régröl egy Canon MP600-as multifunkciós nyomtatóm. Egy éve nyomtatófej hibáját jelezte, és utána nem is nyomtatott tovább. A nyomtatófejet több mint 30.000 forintért árulja a canon, ami több mint felháborító, viszont még azt is mondta a canon szerviz, hogy a cserével mé nem 100% hogy megjavul, mert lehet hogy az elektronika a hibás.
Persze pont a garancia lejárata után történt ez.
Tudja valaki, hogyan lehet ezt esetleg´javítani?3.: Nagyon-nagyon régröl van egy hp deskjet 995c nyomtatóm. Nagyon jól összerakott kis nyomtató, még most sincs semmi baja, csak egy gond lenne:
Nincs hozzá windows 7 driver., anélkül meg használhatatlan.
Esetleg tudja valaki, hogyan lehetne használatra bírni win7 alatt?Elöre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest