Új hozzászólás Aktív témák
-
KICSIKE75
csendes tag
Köszi a választ
Azt szeretném még megkérdezni,hogy belevaló toner-porral feltöltöttem a gyári toner-t a megfelelő nagy töltőnyiláson keresztül a műanyag dugó kivétele után.
nyomtattam vele kb 100 oldalt és azt írta ki,hogy cseréljen tonert.
Nem találtam rajta reset-telőt sem amivel ezt oldhatnám,ki-be kapcsoltam és a toner-t is többször beleraktam ismét,de mindig ezt az üzenetet írja ki és nem tudok nyomtatni.
A végén a kis zöld gombocskát is többször oda vissza húztam,de ez sem segít megoldani a problémát.
Kérném a segítségét,ha lehetséges,mit kell még tennem ahhoz,hogy működjön.
Sajnos 20 000 ft körüli áron van egy új toner tn2220-as és elég sokat nyomtatok,a gyári ami benne volt még kb 200 oldalra sem volt elég.Előre is köszönöm
-
KICSIKE75
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni,hogy kell egy Brother TN-2220-as lézer toner-t utántölteni.
Elvileg találtam rajta egy fehér műanyag dugót amit ki lehet venni,az lenne a betöltő nyílása?
Már Brother toner-por-t is találtam 1300 ft körüli áron plussz posta ami 100 gr.
Így ha feltölteném akkor még más teendőm volna-ezzel kapcsolatban,hogy működjön is?
Még az is érdekelne,hogy az MFC-7360N lézernyomtatómba a gyári toner-be mennyi toner-port kell betölteni,hogy tele legyen?
Ezzel még nem vagyok sajnos tisztába,mert most vettem egy ilyet és előtte egy hp tintapatron-os volt ami már könnyen ment a töltése,de nem ismerte fel a patron-t.
Volt egy kis időm és megmuhenáltam és most már ismét az is működik.
A lézernyomtatós toner-em utántöltése érdekelne és egy utángyártottat is ugyanúgy lehetne tölteni,vagy egy for use-r t is?
Gondolkozom,hogy melyiket vegyem meg,mivel kb 10 000 ft is a különbség egy eredeti és pl egy for user-es között.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest