Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• f4210hp

csendes tag

Sziasztok!

HP F4210-em van, már sok hozzászólást olvastam amely az újratöltött patron használhatatlanságáról esik szó.
    Az én módszerem:
    -Töröld le a teljes drivert, hp szoftvert, mindent amit az adott CD-ről feltelepítettél
    -Csatlakoztasd a számítógéphez a nyomtatót (akkor jó, ha új hardverként érzékeli és illesztő programot keres)
    -Tedd be a CD-t, válaszd ki, hogy a Windows a CD-n keresse meg az eszköz illesztőprogramját.
    -A driverek feltelepülnek elsőként, amint megjelenik a HP nagy színes logója és összetevőket akar telepíteni, vedd ki a CD-t és állítsd le.
    -Kész is vagy, a nyomtatód használatra kész.

Előnye, hogy csak a legfontosabb települt fel a gépedre, nem kapsz sose semmi figyelmeztetést, akkor is nyomtathatsz ha üres a patron legfeljebb üres lap jön ki.
    Nem épül be a HP szoftver a számítógépedbe (böngésző, widget, startmenü, induláskor se lassítja a betöltést a hp center, hiszen nincs feltelepítve)

Hátrány: Nincs szkenner programod, de a neten több száz ingyenesen letölthető található. Nem tudod használni a "fénymásolást". [Ebben az egyben okozott csalódást, soha életemben nem gondoltam volna, hogy így vissza fejlődik a technológia, ugye tudjuk, hogy fénymásoláshoz számítógép kell. Azt hittem darabokra verem szét ezt a trágyát.]
    Én soha nem fénymásolok így talán annyire mégsem zavar. Feltöltöm a tintát, beteszem és nyomtatok, semmilyen felugró ablak nem zaklat, bár a tintaszint nullát mutat és a fény is jelez, de nincs jelentősége, dolgozik tovább. (Azonban ha a teljes HP szoftver fel van telepítve, az megakadályoz téged a nyomtatásban.)
    Remélem segíthettem.

Új hozzászólás Aktív témák