Hirdetés
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Hősök már a PC1-ben is voltak.
"de azokat sem tudom, akik már meglépték a tapasztalti szintet...mire való akkor ez?"
A PC1 egységszámban számolt, míg a PC2-ben Slot rendszer van, 1db 10-es szintű 21cm-es löveg foglal 6 slot-ot. Ha ezt 15-ös szintre akarod emelni, újabb slot-okat foglal, ha van szabad... Ezt a slot szerinti számolgatást hülyeségnek tartom, jobb volt az egységszámú limit.Eltart egy jódarabig míg kiismerjük a játékot. Engem jobban zavar, hogy 10 évig készült, a fejlesztője mindig azt írta, akkor adja ki, majd ha kész. Erre már a béta idején jelezték neki, hogy az NV gpu-k 100%-os terhelésen futnak. Mégis így adta ki, és javítás azóta sincs...
É-Afrikában volt egy 88mm-es légvédelmim: 1 azaz egyetlen pontot sebzett az angol vadászon. Ennyit sebzett a 20mm-es is. A stabilitás se acélos, pár fagyásom már volt. Szóval lesz mit finomhangolniuk...
Ha ezeket javítják, szerintem nagyon jó lesz a PC2.Klotzen Panzer
szerintem az vagy leállt vagy kivárnak. Nyár óta semmi hír róla.
Kipróbáltam a Unity of Command2-t, de nekem nagyon nem jött be: inkább volt kockajáték mint stratégia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Mouse 2
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest