- iPad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dalac5
tag
Sztem csak akkor ha 6680-t veszel
-
Speed
addikt
Akkor most az van ha veszek egy pl:6230i-t kopok mellé egy másikat!!
-
dalac5
tag
up
-
dalac5
tag
Na szóval nincs valakinek kedve beszállni ebbe az akcióba?Akkor ketten vennénk 2 ilyen telefont,tehát fejenként 60-60 lenne az ára
-
törölt tag
Ertem hogy motor, de mi hajtja?
Annyira össze vannak keverve a költsegek a mobiloknal, hogy azt a 2-3 ezer forintot (az összeget onnan veszem, hogy itt a ''sima SIM'' csereje 8 euro, a ''3G SIM csereje meg 10) ugy verhetnek ra az elöfizetöre ahogy akarjak, söt meg az elöfizetö örulne neki hogy fizethet.
Az összekeveredesnel arra gondolok, hogy adjak fel aron, meg meg olcsobban a keszulekeket, utana meg a szinte nulla költsegu percdijat, sms-t horribilis összegekert.
Tudom hogy a halozat kiepitese baromi nagy összegekbe kerul, es az uzemeltetes sem ingyen van, de a nagy forgalom miatt tenyleg elenyeszö az egy perc beszelgetesre juto uzemeltetesi költseg, söt a kiepitesi költseg is.
Ebben az akcioban is oda van irva eleg erthetöen, hogy ''felaron kapod a keszuleket, de ket even keresztul duplan behajtjuk rajtad''. -
dalac5
tag
Megkérdezem az ügyfélszolgálaton
-
sirály12
őstag
Nekem már 3g-s telóm van.
-
dalac5
tag
Ha haverommal vennénk 2 ilyen telefont,akkor azt egy névre kell megvenni,vagy lehet külön névre is?
-
Shalala
senior tag
ha jol emlekszem 99,990 vagy pedig kereken 100eFt a telo par napja neztem mikor meglattam a hirdetest.
-
törölt tag
Ha tizezrevel cserelik az emberek a telefonjukat 3G-sre, akkor amellett a SIM csere nem hiszem hogy olyan veszett bonyolult lenne (bar valahogy ketsegeim vannak azt illetöen hogy ennyien rohannanak lecserelni a keszulekuket). Ha meg nincs 3G-s keszulek, akkor minek kellene a SIM-et lecserelni, ugyse tudja kihasznalni. Persze nem en vagyok közel tuzhöz
Van olyan szolgaltato, aki latott fantaziat a dologban. -
csiga997
őstag
válasz
#53246592 #14 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármelyik szolgáltató látna fantáziát abban, hogy tízezrével cserélgesse be a sim-kátyákat usim-re, úgyhogy egyelőre marad a gsm authentikáció. egyrészt egyelőre az usimek drágábbak a simeknél másrészt pedig maga a gyártás-csere-logisztika meglehetősen kényelmetlenné tenné az egészet. Így viszont elég egy hlr paramétert átfittyenteni és ott is van a kedves előfizetőnek a 3g... Sőt, akár még erre sincs szükség, ha mindenkinek egyszerre engedélyezik, akkor aztán külön elő se kell fizetni rá: akinek 3G képes telefonja van, az máris használhatja a szolgáltatást. De ez igazából szolgáltató függő, gondolom hárman háromféleképpen fogják a kérdést kezelni.
-
Skacok valaki akinek van pannonos kártyája felhívhatná az ügyfélszolgálatot, hogy megtudjuk végre mennyibe kerül a teló ..:!
-
dalac5
tag
jó lenne ez a telefon,csak nem tudom miért tikolják az árát.
Ja és az igaz,hogy speckó 3g-s SIM kártya kell hozzá? -
de mennyibe kerül, nem találom sehol sem .. ?
-
pauly
tag
Bővebben: link Még felhívni se kellett.
-
dalac5
tag
up
-
dalac5
tag
Szisztok!
Mit tudtok arról az akcióról,ha veszek 1 3g-s telót a pannonnál,akkor ajándékba adnak hozzá egy másikat?Mennyibe kerül így a nokia 6680?A két előfizetésnek egy néven kell lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPad topik
- Gitáros topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest