- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
elnézést, hogy OFF-olok kicsit..
haverom hozott egy NV-GS11 kamerát, amiről a video-t kéne lementenem, mivel az ő gépükkel nem OK valami.
a gépemben nincs firewire kártya, ezért USB-m keresztül szeretném..
keresővel találtam egfy GS11 topicot, de zárva van
a kérdésem: ezzel a kamerával tényleg csak firewire-n keresztül lehet lementeni a mozgóképet, és az USb csak állóképeket enged?
valamint a CD-jét nem kaptam meg, lehet ehhez találni a neten valahol driver-t?
amit találtam ~52MB-os driver-t azt feltelepítve, és a kamerát csatlakoztatva nem ismeri fel, nem tudja telepíteni. a win movie maker pedig fel sem ismeri, hogy kamera csatlakoztatva van.
ha csatlakoztatom, akkor megkapom, hogy ''DVC eszköz csatlakoztatva'', a driver telepítő varázsló elindul, de semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) -Megkímélt-
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- MANFROTTO 190XPRO3 Carbon állvány
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest