Hirdetés
Aktív témák
-
muci
tag
Egyetértek veled. De épp ez a bizonysága annak, hogy az ár nem mindig tükrözi a midőséget !! Nekem 2 Sony tv-m van, 1 db Sony mini center, 1 db. 4 fejes, 1 db. 6 fejes videomagnóm, és nemrégen vettem az asztali dvd irót. Igaz, hogy nem belsőlemezes, de megteszi a magáét. Lehet, hogy elfogult vagyok a Sony-val szemben.
-
törölt tag
18ért vinném.
-
kodoboy
tag
pü ment
-
I_Am
veterán
Fel-fel, ti rabjai a fööööldnek.
-
Pilot
tag
Bocs, de úgy döntöttem, hogy nem veszem meg. Az RW lemezek olcsóbbak mint a RAM lemezek és az újabb HDD nélküli Pana DVD irók már elég olcsók. Most láttam a MM-ben 34-ért ES10-est. Az a DVD+-R és+- RW-t is megeszi, igaz csak a -RW-re tud irni, de van rá 2 év gar is. +helyben van.
Mégegyszer bocs, hogy hülyitettelek.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Optikai csatlakozó van rajta, az elsö hozzászólásban ott van a felsorolásban.
A Piod nem írja a RAM-ot? Ezt most nem értem pontosan.
Én az alábbi linken [link] találtam hozzá infokat. Tehát a 110D még nem tudja irni csak hackelt firmware-el. Viszont olvasni már az is tudja, tehát a felvett anyagodat fel tudod tenni gépre, hogy szerkeszd, menüzd és kiírd -R vagy +R-re.
Amugy egy jobb minőségű RAM lemez olyan 1200 forint körül kapható és 6 órányi felvétel fér rá normális képminőséggel. A RAM annyiban jobb, hogy teljes törlés nélkül bárhonnan törölhető, akár menet közben is. -
I_Am
veterán
Van ventije, de nem hallod a hangját. (nekem is most meg kellett győződnöm róla, hogy van rajta, mert soha nem figyeltem miota megvan a készülék
)
Szellőző nyílások a készülék hátulján helyezkednek el, a ventillátornál.
Optikai kábel nincs hozzá.
Másfél év körül lehet.
Garancia nincs mivel egy jóbarátomtól vettem meg néhány hónappal ezelőtt és róla csak annyit kell tudni, hogy a papírjait mindig széthánnya.(én adok rá garit, ha megfelelő. Mivel minden termékem panasonic itthon, ezért tudom mennyire megbízhatóak)
Amennyire utána tudtam járni a neten a 720 x 576 / 25-ös felbontást használja (720x576 / 25 fps) tehát a normál dvd szabványnak megfelelőt.
6 csatornás felvételt egyik asztali dvd-rw sem tud késziteni, mivel azt csak digitálisan lehet létrehozni.
DVD-R és DVD-RAM lemezformátumokra tud rögzíteni. A RAM szerintem jobb is mint az RW, mert szerkeszthető törlés nélkül is.
Képarány 4:3.
Pécs elég macerás, mert Budapesten vagyok és nem tervezem mostanában a pécsi útvonal felé közlekedni, valamint pécsi kapcsolattal sem rendelkezem. -
törölt tag
21.000
-
törölt tag
engem is érdekelne.
-
Pilot
tag
Engem érdekelne. Lenne pár kérdésem.
Van ventije, vagy passziv a hűtése?
Hol vannak a szellőző nyilások?
Optikai kábel van hozzá?
Mennyi idős?
Gar?
És akkor most a láma kérdések (nem nagyon értek hozzá):
Milyen felbontásban késziti a felvételt?
Bár jelenleg nem nagyon sugároznak csak sztereo hangot, 6 csatis felvételt nem is tud késziteni?
DVD-RW lemezre tud rögziteni?
Milyen képarányban rögzit?
Hogyan juthat el hozzám Pécsre. Van esetleg pécsi kapcsolatod, aki jár erre? Bár októberben terveztem pesti kiruccanást is..
Előre is köszi! -
I_Am
veterán
Kábelekkel, tökéletes távirányítóval és állapotban, kihasználatlanság miatt eladó a címben említett asztali masina.
Adatok:
DVD-Audio(2 csatorna)/DVD-Video/DVD-RAM/DVD-R/CD/CD-R/CD-RW/VCD és MP3 lejátszás
Felvétel DVD-RAM és DVD-R lemezekre
Time-Slip (idõcsúsztatás) funkciók
DVD írás saját indexképekkel
Gyorsított lejátszás hanggal (x 1.3)
Felvétel / lejátszás egy gombnyomásra illetve részbeni törlés és felvétel
Felvétel két nyelven
IPS funkcióval (a felvett részek elejét megjelöli a könnyebb navigálás érdekében)
CPRM felvételi képesség
Hibrid VBR képminõség javító technológia
Digitális zajcsökkentõ és video equalizer
5-féle felvételi mód
Dolby Digital 2-csatornás hangrögzítés
Progresszív pásztázás (PAL/NTSC)
108MHz /12 bites Video D/A jelátalakító
96kHz / 24 bites Audio D/A jelátalakító
96dB -es jel-zaj viszony
I.Link DV bemenettel (digitális kamerák számára)
Folyamat kijelzõ
TV-tuner
Automatikus csatornakeresés és órabeállítás
ShowView funkció
Q-Link funkció
Elõlapi AV csatlakozó
DTS/Dolby Digital kimenet
PAL/NTSC felvétel/lejátszás
Csatlakozók:
Euro-Scart: 2
S-Video bemenet: 2 (1 a Scart-on), S-Video kimenet: 2 (1 a Scart-on)
Komponens video kimenet: 1
Kompozit video kimenet: 1, Kompozit video bemenet: 1
Optikai digitális kimenet: 1
Antenna fogadó bemenet
Sztereó audio kimenet: 1 (RCA)
Méretek (szélesség x magasság x mélység): 430 x 79 x 274 mm
Tömeg: 3.3 kg
Irányár: 20.000.-
Beszámítás, csere lehetséges. Várom az ajánlatokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest