Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
válasz
sandokan66 #666 üzenetére
Nem
-
werttzui
addikt
-
werttzui
addikt
válasz
sandokan66 #522 üzenetére
nem lehet.
-
werttzui
addikt
A bridge kategória most egy picit el van szúrva a panának a méretéhez képest kicsi a ccd-je és a kép marha zajos lessz. viszont van benne képstabi és messze a legjobbak a lencséi a többinél ez pont fordítva van ha bridge kategóriáju gép kell akkor várj vele vagy ha neked jobb akkor vegyél dslr-t kb annyiért alap obival meg kapod később meg veszel hozzá még egy obit.
Pl nikon D50 vagy Canon 350 D ezek vannak most jó árba és később tudod fejleszteni őket obikkal lencsékkel a bridget gépet nem érdemes .Vagy ha mindenképp ez kell akkor Sony R1. De ez még elég drága. -
werttzui
addikt
[link] Őszi fotós tali /Coming soon/
-
werttzui
addikt
válasz
greyhead #429 üzenetére
Fz 30 at Fz 50 re cserélni értelmetlenség /A tesztképek alapján rosszabbak a képei mint a 30 as-é/ Még csak azt sem mondhatnám,hogy minőségi csere lenne. Ugyanakkora a ccd érzékelője a két gépnek de az 50 es 10 m pixelt szolgál ki még a 30 as csak 8-at az 50 es képei zajosabbak ( de ha ki akarod nyomtatni a képeidet A4-es méretnél még nem fogsz külömbséget látni és a zaj sem fog látszani) /De ha jövőre bejön mondjuk egy Fz 70-es akkor arra fogod cserélni mondjuk picit több tudással mondjuk 15 M pixellel / Akkor évröl évre cserélheted le a gépeidet egyre szarabbakra. SZÓVAL NINCS ÉRTELME A JÓT ROSSZABRA CSERÉLNI ( csak tudásában picit jobb de képminőségbe picit rosszabb) Neked mi kell Használhatóság vagy képminőség ???
-
werttzui
addikt
Itt a fő baj az,hogy vannak kompaktok melyeknek képei kifogástalanok csak kevesebbet tudnak az embernek logikus,hogy nagyobb tudású gép készít olyan képeket mint egy kompakt csak hát persze többet tud több pénzért de,hogy rosszabb képeket készítsen ilyen szinten ez felfoghatatlan ./ Mondván az emberek tudása után veszik a gépet nem pedig képminőség alapján ez marketing/ akkor inkább lett volna 20 ezerrel drágább jobb képpel (meg lehetett volna csinállni).Akkor is megvették volna és nem írta volna le magát a pana. Csak csalódott vagyok,hogy ilyen föllendülés után így visszaesnek. Legközelebb nem fogják megvenni a gépüket . Ezt ők is el k..ták
-
werttzui
addikt
Köszönjük a tesztképeket ahogy fotóztad az jó de a képminőség az valami eszméletlen rossz iso 100 nál ilyen zajos képet még sosem láttam És ahogy megpróbálja megfesteni a képet az is elképesztő (se élesség se jó színek se zajmentesség) Ez a gép karácsonyra 100 e alatt lessz és jövőre eltűnik a sülyesztőbe ) Csalódott vagyok
Még egyszer kössz
-
werttzui
addikt
Na megjelent az DMC L1 is 560 ezerért ez már nem ár teljesítmény bajnok
Olcsóbbra gondoltam
-
werttzui
addikt
Na nincs még teszt kép senkinek?
-
werttzui
addikt
Na van már valakinek valami tapasztalat??? (fz-50).
-
werttzui
addikt
fz 50 159 000 ft fz 30 136690 itt a legolcsóbb [link] ha valakit érdekel.
Nem sok ár külömbség van a kettő között hmm
[Szerkesztve] -
werttzui
addikt
Ja aki tud az tud ja és mind kettőtöknek igaza van ./erről szól a vita ki,hogy tudja meggyőzni a másikat és érvényesíteni az akaratát./ Aki meg akarja venni az úgy is meg fogja aki nem az pedig úgysem.
(azért jobb mint egy smena 8)
-
werttzui
addikt
Az fz 50 tesztképek nem nyerték meg a tetszésem most néztem a legujjabb dslr az l-1 es tesztképeit de valahogy ez sem jön be nem igazán élesek és a szélek eltorzultak véleményeket kérek [link]
Ja és az iso növelésnél is csak pöttyösebb de nem részletesebb szerintetek?
[Szerkesztve] -
werttzui
addikt
Hááát megjelent ! Várjuk a tapasztalatokat . ( eddig több volt az ellene mint a vele) Már nagyon kíváncsi vagyok ha egyálltalán megvette valaki
-
werttzui
addikt
Lehet,hogy a szín keverésnél is elrontottak valamit a 30-nál az 50 -nél pedig kompenzálták valahogy és láss csodát lehet,hogy nem is lessz annyira zajos vagy nem lessz megfestve a kép annyira. Ha majd kijött biztos többet tudunk majd.
-
werttzui
addikt
Van valakinek egy Canon 1D-s cserébe?
-
werttzui
addikt
Azért már elmegy sokkal jobbat ezzel a géppel nem lehet viszont tudásban a gép jó és ha valakinek ennyi van rá akkor megfogja venni hiszen praktikus meg különben is valamivel el kell kezdeni a fényképezést és elsőre jónak tűnő képek készíthetők vele de ti már 1 pixel hibát is észtevesztek . Aki amatőr hobbifotós és most kezd annak tökéletes ./ árban is/ nekem is csak egy fz-30 om van hmm próbálkozom vele
-
-
werttzui
addikt
Biztos,hogy állványon volt a gép és csináltak vagy százat és kiválasztották a legjobban sikerültet az fz 30 as tesztképei is jók voltak és mégis zajos . Várok olyan képeket amit konkrétan valamelyikőtök fényképezett ja és kis szerencsével azért de fz 30-al is lehet jó képeket készíteni
-
werttzui
addikt
-
werttzui
addikt
Valaki meg fogja venni az fz-50-et? Ill tervezi?
Majd tesztképeket várok.
Esetleg az L1-est
[Szerkesztve] -
werttzui
addikt
Megjelenik nemsokára a dmc-l1 is kb 2000 dolláros áron ez Magyarországon kb 20-25 %-al több lessz. Szerintetek sok érte?
-
werttzui
addikt
Ha már megvetted mindegy /megszereted mert a tiéd/ amúgy is amatőröknek nagyon jó profiknak nagy on s z a . . . el kell döntened te mi vagy . / és mennyi pénzed van rá/.
-
werttzui
addikt
Próbált már valaki holdat fényképezni? Nekem nem igazán sikerül Ha látszik a részlet akkor a hold nem igazán sárga és ha sikerül sárgán akkor a részletek maradnak el ill csak fehér pont látszik néha ha minden összejön akkor a körítés tűnik el /felhő,csillag stb/ Magyarul le lehet kapni eggy az egyben ahogy az látszik vagy sem? FZ 30 om van Vagy ezzel a géppel képtelenség? Azért próbálkozom kb 200 beállítást próbáltam ki
.
-
werttzui
addikt
fz 30 ill 50 hez vannak 0.7x-es előtét kb 43 ezerér 1.7x-es tele előtét kb 40 ezerér ND szürő 5-6 ezerér gyáriak. Ill a raynox nevezetü cég csinál kicsit jobbakat hozzá. /több félét is/
-
werttzui
addikt
A kérdés adva van Fz 50 vagy sem ,ki tud jobbat mondjatok ilyen tudással jobb vagy jobban használható gépeket kb ennyiért.
-
werttzui
addikt
Csak így tovább fz50 hajrá
-
werttzui
addikt
Nekem fz-30 om van vannak képeim melyek zajmentesek és vannak sajnos nagyon zajosak PL:felhős ég nagy zoomal kifejezetten zajosra sikerült. Viszont ilyen tudással ennyi pénzért nem lehet jobbat venni és Szerintem az fz 50 es is piacképes lessz . Amatőr fortózásra teljesen alkalmas .Aki először látja az elkészült képeket teljesen le van nyűgözve viszont aki profi fotós az 1 pikszelhibát is észrevesz .Aki igényes vegyen profi gépet Igaz ez 5-6 szorosába is kerülhet. Ja és az örök dilemma VENNI vagyNEM VENNI ez itt a kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH! Szakszervezet
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest