Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
itt kapható
[link]
a makrózás lényege hogy nem toljuk az alany szájába a gépet, leárnyékol, megijed stb., a raynox dcr150 vagy 250-el kb 20 centiről lehet makrózni, és rugós adaptert adnak hozzá ami feltehető lenne az fz8-ra is, de figyelni kellene hogy objektív visszahúzása előtt le kell róla venni, ezért jobb lenne a tubus használata. -
törölt tag
Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.
D
nemtudok válaszolni neked mert a makró nem kenyerem,de van itt egy makrós topik és igen sokan művelik ezt az ágát a fotózásnak ,sztem ott célszerübb a kérdés
én csak lencsét tudnék ajánlani dcr-250 állítólag macerás ,de ha sikerül vele a kép akkor első osztályu minőség
dcr 150 nincs akkora szorzója,de könyebb vele dolgozni ezt is sokan dicsérik szintén kiváló min csakhogy ne haljon meg a fórum
javaslok BEE fórumtársnak egy privit makró ügyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R WR objektív
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged