- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
itt kapható
[link]
a makrózás lényege hogy nem toljuk az alany szájába a gépet, leárnyékol, megijed stb., a raynox dcr150 vagy 250-el kb 20 centiről lehet makrózni, és rugós adaptert adnak hozzá ami feltehető lenne az fz8-ra is, de figyelni kellene hogy objektív visszahúzása előtt le kell róla venni, ezért jobb lenne a tubus használata. -
törölt tag
Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.
D
nemtudok válaszolni neked mert a makró nem kenyerem,de van itt egy makrós topik és igen sokan művelik ezt az ágát a fotózásnak ,sztem ott célszerübb a kérdés
én csak lencsét tudnék ajánlani dcr-250 állítólag macerás ,de ha sikerül vele a kép akkor első osztályu minőség
dcr 150 nincs akkora szorzója,de könyebb vele dolgozni ezt is sokan dicsérik szintén kiváló min csakhogy ne haljon meg a fórum
javaslok BEE fórumtársnak egy privit makró ügyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest