Új hozzászólás Aktív témák
-
hattorihanzo
aktív tag
Szia.
Örülök,hogy nem sértődötten reagáltál az észervételemre.
Többek között a te képeidre is gondoltam.És bár nem tagadod,hogy utómunkával javítasz a képeid minőségén,de most sem ejtettél szót arról,hogy mivel csinálod,igazábol egy egyszerű átméretezéssel magyaráztad,ami lássuk be, nem javítja ennyire tökéletesre a képet(mondjuk szerintem semmitb sem javít,a logikádból kiindulva''a méret csökkentés már eleve
képminőségi javulással jár,''arra lehet következtetni,hogy azonos körülmények között egy 3,2 MP-es kamera jobb képeket csinál,mint egy 8 MP-es.).
Bevallom őszintén,mikor megláttam a képeidet biztos voltam benne,hogy nem FZ30-sal készültek,de aztán letöltöttem és kielemezgettem:láss csodát(mármint én),valóban azzal.
A kérésem az lenne,hogy avassál be légyszíves a titkaidba,ha nem itt a fórumon akkor emailben.
Én már rengetegszer elétkoztam azt a napot,amikor megvettem az FZ30ast.
Önállóan (tehát nem összehasonlítva más képpel) nézegetve nincs sok kifogásom a vele készített képekre,de amint a neten meglátok pl. a tieidhez hasonló éles,színes,kontrasztos képeket,legszívesebbn ugrálnék a gépemen.Mert azért mégis csak disznóság,hogy egy ilyen drága gép még nem tud fényképeket csinálni.
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy amióta megvettem gyakorlatilag természetes fényviszonyok között szép időben nem használtam még,csak beltérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest