- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
Üdv
Számomra érdekes, hogy ennyire hidegen hagyja itt a gamereket ez a jó kis free játék.
Kereken 2 hónapja telepítettem és 16 évvel ezelőtt az UT-val történt meg velem az hogy naponta játsszak valamivel.
Ebben a 2 hónapban is sokat fejlesztettek rajta. Sajnos a Tutorialban való játékból kivették a karakter fejlődés lehetőségét ami kicsit bosszantott. A "rendes" játékékokban teljesen máshogy kell karaktert választani, mert mindenki pontlövő karakterekkel sunyin kemperkedik és szinte a feladattal nem is nagyon foglalkozik. Arról nem is beszélve hogy hosszú perceket kell várni mire betesz egy játékba. Érdekes módon Tutorialban rengetegen nyomják, szinte azonnal gameba rak, és sokkal jobban csapatjáték van és a feladatra koncentrálnak. Nekem ez jobban bejön.Azt mondták róla hogy szegény ember Overwatch-ja...hát nem tudom, bő egy hete megvettem azt is kíváncsiságból. Tényleg van hasonlóság benne, de azért valahogy más a kettő. Palladins szerintem pörgősebb, bár lehet azért mondom ezt mert Overwatchban nagyon kezdő vagyok és még egyelőre a karaktereket kóstolgatom.
Szóval nem értem miért nem pörög jobban ez a topic, megérdemelné ez a jó kis game

Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest