Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
fireqpeg
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na azóta vagy 30szor léptem be a rutorrent be nem fagyott ki még1szer sem. nagyon köszönöm a segítséget. 1000% ék ez volt a baja: rutorrent-plugin-httprpc felraktam azóta semmi hiba. nemtudom ez a plugin mit csinál, de mostantól kezdve használni fogom. szia és jo8 mindenkinek!
-
fireqpeg
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Üdv.
Kösz szépen a gyors választ, én semmilyen extra plugin eket nem használok. Csak annyit ami az alap funkciókhoz szükséges. Amit írtál azt még soha nem raktam fel. Most tesztelgetem 1enlőre fél órája nem csinálja a fagyogatásokat. Holnap még visszaírok, mert ha addig se fagyogat akkor erre a pluginre volt szükségem. További szép napot mindenkinek.
ui.:eddig csak ezeket raktam fel.
rtorrent-easy-install rutorrent-plugin-erasedata rutorrent-plugin-tracklabels rutorrent-plugin-diskspace -
fireqpeg
csendes tag
Üdv.
Lenne egy olyan problémám, random kifagy hibakód nélkül a rutorrent. Az rtorrent mint kliens beton stabil, semmi gondom nincsen vele. Csak ezzel a rutorrent web es felületű lekvárral. /opt/var/log plusz /opt/var/log/lighttpd sem csinál semmilyen hibakódot, meg loggot sem a kifagyásról. Az rtorrent configom teljesen rendben van, ezen belül próbálkoztam a #execute.nothrow = chmod,777,/opt/var/rpc.socket vagy 750 vagy 755 jogokkal is. Teljesen független, ugyanazt a random kifagyást csinálja amikor neki kedve van. A rutorrent folyamatot restart olom megy tovább szépen minden, 1db ig használható utána megint csinálgatja összevissza ezeket a fagyásokat. Kérdésem az lenne járt e így valaki, vagy tud e valaki erre valami megoldást?
Előre is kösz szépen a segítséget.ui.: azért írtam ide mert padavan fw alatt, és entware en belül jelentkezett a hiba.

-
fireqpeg
csendes tag
válasz
fireqpeg
üzenetére
Ne foglalkozzatok amit írtam, utána néztem nincs semmilyen lehetőség mérni az IO-t. Mivel a package listán lévő programoknál ami feltelepül (amiket korábban felsoroltam) hozzá mR.Phyton professzor úr nem kompatibilis. Mert ő újabb verzió... Csak akkor annyit nem értek mi értelme van megcsinálni így ha nem működik ez a funkció???
-
fireqpeg
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném ellenőrizni a ruterre kötött SSD/HDD aktuálisan futtatott folyamat IO(írás,olvasás) sebességét, ez legyen torrent kliens vagy samba vagy ftp. Ami a lényeg ebben a listában elérhető ilyen programok egyik se mér semmit azaz jó nagy NULLÁT:0. https://bin.entware.net/mipselsf-k3.4/ Felsorolom iotop,htop,iftop már nemtudom milyen topokat kéne felraknom ami mérjen? Tud valaki erre a problémámra valaki megoldást?
Előre is kösz a válaszokat!
ui.:openwrt meg egyéb firmware telepítés kizáró indok, nem fogok másikat használni. mert ezek a top*ok itt azt reklamálják (not supported kernel version) hát erről meg nem én tehetek! -
fireqpeg
csendes tag
válasz
attires
üzenetére
Hello. Kösz szépen felraktam 1enlőre stabilnak tűnik, illetve működik WIFI, internet minden. Sajnos most nemtudom meghajtani torrentel. Mivel nincs most rajta HDD, vagy (samba,ftp... stb) VPN ent meg nem használok. Továbbiakban nézegetem majd minden jól működik vagy nem. Ha van valami akkor majd visszaírok. Még 1szer kösz szépen.
Üdv.
rakok ide neked két infót a FW röl amit kaptam tőled:Linux version 3.4.113 (root@ubuntu-linux-22-04-02-desktop) (gcc version 7.5.0 (crosstool-NG MIPS32) ) #1 SMP Sun Jun 23 18:51:57 CEST 2024
MediaTek SoC: MT7621A, RevID: 0103, RAM: DDR3, XTAL: 40MHz
CPU/OCP/SYS frequency: 1000/333/250 MHz
CPU revision is: 0001992f (MIPS 1004Kc)/home/root # cat /proc/cpuinfo
system type : MediaTek MT7621 SoC
processor : 0
cpu model : MIPS 1004Kc V2.15
BogoMIPS : 663.55
wait instruction : yes
microsecond timers : yes
tlb_entries : 32
extra interrupt vector : yes
hardware watchpoint : yes, count: 4, address/irw mask: [0x0000, 0x0000, 0x0000, 0x0000]
ASEs implemented : mips16 dsp mt
shadow register sets : 1
kscratch registers : 0
core : 0
VPE : 0
VCED exceptions : not available
VCEI exceptions : not available
processor : 1
hardware watchpoint : yes, count: 4, address/irw mask: [0x0000, 0x0000, 0x0ff8, 0x0000]
core : 0
VPE : 1
processor : 2
hardware watchpoint : yes, count: 4, address/irw mask: [0x0000, 0x0000, 0x0000, 0x0000]
core : 1
VPE : 0
processor : 3
core : 1
VPE : 1
VCEI exceptions : not available -
fireqpeg
csendes tag
válasz
attires
üzenetére
Igen, kösz szépen a firmware linket. Nem rég került vissza hozzám a 860l b1 es ruter, és keresgéltem a neten padavan firmware-t hozzá. De sehol nem találtam frisset csak a régi 099-100 as okat. Esetleg valaki tudna még dobni 1 linket ahol rendszeresen frissítik? Előre is kösz. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest