Hirdetés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hardline
üzenetére
Sajnos már nem találok én se, visszanézni pedig nem tudom, mert sokszor hozok létre egyszeri vásárlásokra AliExpress fiókokat a Welcome Deal miatt, és ez is egy ilyennel lett megvéve. Mondjuk arra emlékszem, hogy akkor is csak egy eladónál találtam. Visszanézve a routerben 2024-09 hó óta van mentve az adatforgalmi statisztika, szóval valamikor szeptember első felében érkezhetett meg. Olcsó nem volt, valami 18k HUF volt az ára, bár ha azt nézem, hogy 4-5-6 évvel ezelőtt is 10-12k körül vettük ezeket, plusz rászámolom az azóta érvényes inflációt, akkor nem is olyan vészes. Sokáig vártam, hátha lesz valami értelmes vasra Padavan vagy Tomato, de hiába, ez meg kiszolgál engem még pár évig, az biztos. Úgy néz ki még épp időben léptem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Synology NAS
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Formula-1
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest