Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

válasz csixy #3211 üzenetére

A zanezam-ban nem láttam olyan commitot ami bármilyen wifi javítást jelentett volna az új sérülékenységekre, pl frag attacks, ellenben dur-randir és mahtabctg repókban van pár ilyen javítás. Emiatt inkább dur-randir-al és mahtabctg-vel érdemes foglalkozni szerintem, a mahtabctg fordul, kivéve a transmission-t mert ott elakad a dht résznél, nem értem miért hiszen a mahtabctg az alexey repó frissített változata, alexeyen pedig fordul a transmission, mahtabctg-ben nincs a transmission-t érintő új commit, ezért sem értem miért akad el ha transmissionnel akarom fordítani.(próbálkoztam azzal hogy a transmission Makefile-jába --disable-dht majd --without-dht kapcsolót tettem a megfelelő helyre, de figyelmen kívül hagyta. A dur-randir az iptables xfrm-nél akad el ha jól emlékszem, ha kiveszem a .config ból az xfrm-et akkor máshol akad el vagy ugyanott pontosan nem emlékszem, de elakad valahol az biztos. Kár hogy fejlesztők nem nagyon néznek rá erre a topikra, pedig ezen a fórumon vannak páran akik commitolnak az openwrt-be. Jól jönne a segítség hogy transmission-os mahtabctg fw-t, és dur-randir fw-t tudjunk forgatni.

Új hozzászólás Aktív témák