Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Egy hibát találtam a padavanban, a vendég izoláció (Guest AP) úgy tűnik nem működik.
Bekapcsolni ugyan be lehet, és be is tudok lépni a guest ssid-re, de ugyanabbanól az IP tartományból oszt ki címet a Guest AP -ra csatlakozóknak mint a fő AP-ra csatlakozóknak. A router oldala is elérhető Guest AP-vel csatlakozva. Keresgettem a google-n és valaki valahol írta hogy a router oldalát nem izolálja ellenben a többi gépet állítólag izolálja a vendéghálózattól, nehezen hiszem, hiszen ugyanabból az IP tartományból oszt ki IP-t a vendég wifinek is, szóval...
Egy ilyen alapvető dolgot elszúrni
Ráadásul linaro már nem is feljleszti tovább.Na tesztelgettem még egy kicsit a vendégwifit. Létrehoztam windowsban egy samba megosztást, a fő ssid-ről simán rá tudtam lépni a megosztásra a telefonról. Átjelentkeztem a Guest AP-ra, na itt már elérhetetlen lett a megosztás. Csak működik valamennyire az izoláció,
de nem tökéletes, mivel a router oldala a vendégwifiről is elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul linaro már nem is feljleszti tovább.