Hirdetés
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #159 üzenetére
Na meg is válaszolom magamnak a kérdést!
Van exFAT támogatás a legutóbbi prometheus-sal forgatott fw-imben, nem állítottam semmi extrát (a skineket leszámítva) a prometheusban, az exFAT támogatás mégis bekerült. Tehát a mostani prometheus automatikusan beleforgatja a támogatást! Ez jó hír!
exFAT-ra formázott pendrive-al lett tesztelve, smb megosztással. A gyökérkönyvtárba másolt fájlokat nem látni a routerre dugott exFAT pendrive megosztásban, de létrehoztam rajta egy könyvtárat is, és az látszik, a belemásolt fájlokkal együtt.
A router log szerint is van exFAT támogatás:
Na, akkor legalább nem kell újraforgatni az fw-imet.
Digi IpV6 is prímán megy az alábbi beállításokkkal:
Gyári firmmel mindig gond volt az IpV6-al.
Kifejezetten ajánlom a Padavan felrakását AC57U-ra! Gyorsabb mint a gyári fw, a komolyabb beállítások módosításakor sem csinál router restartot, a módosítások mentése gyorsabb mint a gyári fw-ben.
Viszont aki fel akarja rakni az feltétlen nézze meg az AC57U-ját nehogy V2 verziós legyen! Csak a sima AC57U-ra garantált hogy felmegy a padavan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest