Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
veterán
Az utóbbi időben egyre többen kezdik használni ismerőseim között a Packeta szolgáltatást, így elkezdtem én is.
Sajnos ma éppen nem működik benne a fizetés (remélem nem az OTP Simple miatt döglődik ez is ).
-
Oldman2
veterán
Kedvezménykupon:
PACKETASANTA23300 HUF
Érvényesség: 2023.12.31-ig -
Aflamin
tag
Üdv!
Nem értek hozzá!
Most fog érkezni egy utánvétes Packeta Z-box csomagom. Az ajánlott applikációt letötöttem, üzembe helyeztem. Innentől jön majd az SMS, hogy a csomag megérkezett a tőlem 200m-re levő automatába. Gondolom az app-ban fizetek otthon (hogyan? és biztoságos-e), majd mennem kell a boxhoz. Az mivel működik, NFC, Bluetooth??? A helymeghatározás bekepcsolva?
Nem lenne rossz egy ilyet látni!
Kösz a segítséget -
Oldman2
veterán
Üdv,
Utánvéttel még nem fizettem, csak sima kivételem volt automatából.
Fontos, hogy a Helymeghatározás legyen majd bekapcsolva, én elsőre ott helyben aktiváltam mindent, addig nem ment, amíg nem fordultam egyet a környéken...
Az szerintem biztos, hogy az App-ban fogsz fizetni, feladáskor is ott fizetsz.
Sokat nem segítek az biztos, de Te majd írd meg a tutit ide, azzal segíthetsz másoknak is. -
Aflamin
tag
Üdv!
Az App-ban megjött az üzenet > majd "csomagok" > vastag piros "utánvételes fizetés" >
kártya adatok megadása, > Packeta fizetési oldalon> pillanat alatt fizette > és megjelent az "rekesz kinyitása" gomb > de ez már majd az automata elött a > Bluetooth bekapcsolása után > itt 1 megerősítés és fiók kinyitása > Hurrá!
Egyszerű volt, de nem szeretem a kártya adataimat egy androidos telefonon látni.[ Szerkesztve ]
-
Di Natale
aktív tag
Nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet. Kezdjük ott, hogy nem lehet bankkártyával fizetni. Illetve lehet, de ahhoz az adataimat megkellene adnom a telefonomnak, annyira azért nem vagyunk jóban.
Ráadásul a GPS adataidat is meg kell osztanod és Bluetooth-on keresztül csatlakoznod kell a csomagautómatához. Tehát ahhoz, hogy kivegyek egy csomagot, már túl sok mindent kell megosztanom a rendszerrel. -
Oldman2
veterán
Ma adtam fel két csomagot, de csak a második közben jutott eszembe, hogy érvényes még a karácsonyi kód.
Nézem, mit lehet ilyenkor csinálni, azon felül, hogy rögzítek egy új csomagot. Ugyebár a "rossz" feladás már ki van fizetve...
A GYIK-ben olvasom, hogy ha egy csomagot végül nem adok fel, 5 nap után visszautalják a kifizetett összeget a bankszámlára.
Majd figyelem, mikor jön vissza.
-
veterán
UP a topiknak, mi is elkezdtük használni mióta itt is van automata, és olcsóbb, mint a Foxpost.
5G routered van? Van kedved tesztelni? ---> https://hardverapro.hu/apro/5g_routerrel_rendelkezoket_keresek_tesztelesre/hsz_1-50.html
-
Oldman2
veterán
Igen, automatikusan feloldották:
A csomag feladását már kifizettem, de meggondoltam magam. Mi a teendő?
Semmi gond. A fel nem adott csomag feladási díja csak zárolva van a számlán, 5 nap után a zárolást automatikusan feloldjuk és jóváírásra kerül a feladás díja a feladó számláján (azaz eltűnik a megterhelt összeg a bankon). 30 napig is eltarthat a jóváírás, bankonként eltérő lehet a zárolt összeg feloldásának az ideje.
-
AnonymusX
senior tag
Most először fordul elő, hogy packeta csomagomat kapacitásbeli/kézbesítési okokra hivatkozva más csomagpontra viszik.
A hozzám legközelebb lévő átvevőhelyen kívül van 3 jóval közelebbi z-box és egy másik átvevőhely. Ne vicceljenek már, hogy egyikben sincs hely és egy távoli pontra viszik a csomagom?
-
AnonymusX
senior tag
válasz AnonymusX #15 üzenetére
Telefonos ügyfélszolgálattal sikerült átterelni, mert még nem volt futárnál a csomag.
Az ügyintéző állítása szerint a rendszerük választotta az új helyet, ami kb. 2 km-rel arrébb van az eredeti célnál, miközben utóbbi 500 m-es sugarán belül van 3 z-box és 1 másik csomagpont. Nem túl jó rendszer...
-
eWro
csendes tag
Néztem a Packeta értékeléseit Google-n 650 értékelés átlaga 2.1. Hát lehet nem lesz biztonságosabb választás mint a foxpost, mert már bennük se bíztam.
-
eWro
csendes tag
Remélem, azért választottam őket mert ÁSZF-ben valami 220 ezerig olvastam kártalanítást, viszont az emberek meg valami 70 ezret emlegettek. Remélem a 3 csomagom ideér azért épségben, csak így már fogalmam sincs melyik automatában kérjem a csomagjaim ami biztosítás 2-300 ezerig...
-
MaxxDamage
félisten
Packeta amin keresztül kellene küldeni a vevőnek a csomagot.
Kéri az email címem, ez így megy?
Úgy tudtam nem kell azt megadnom, vagy igen?Csalók szoktak kérni mail címet, foxpost meg egyéb helyekhez, hogy nekem semmi dolgom nincs, ők rendezik/fizetik a szállítást.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Oldman2
veterán
válasz MaxxDamage #28 üzenetére
Név, emailcím, mobilszám és a csomagpont megnevezése szükséges a feladáshoz.
-
MaxxDamage
félisten
Ilyen van? (vevő küldte és kérte a mail címem )
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz MaxxDamage #30 üzenetére
Kamu. Ha te vagy az eladó, és ő a vevő, neki 100% nem kell az email címed.
5G routered van? Van kedved tesztelni? ---> https://hardverapro.hu/apro/5g_routerrel_rendelkezoket_keresek_tesztelesre/hsz_1-50.html
-
MaxxDamage
félisten
Akkor én is jól sejtettem
Csaló környékezik◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Oldman2
veterán
válasz MaxxDamage #30 üzenetére
Ilyet még nem láttam, hogy nem az eladó intézi a feladást...
Szerintem is kamu.
-
MaxxDamage
félisten
Egyre több az ilyen "ajánlat" és elég sokan beveszik amit a "vásárló" előad.
FoxPost - nál is láttam már ilyet.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
celafat
aktív tag
Új kód május 15-ig: PAKCIO24
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
Május 23-án tettem bele a packeta boxba a csomagot, a mai napig azt írja az applikáció, hogy a csomagot kivették.
Jó néhány alkalommal hívtam a központot, felvették a kapcsolatot az illetékesekkel, semmi fejlemény.
Most kitöltöttem és beküldtem a reklamációs űrlapot.
A csomag értéke egy telefon, 100e Ft értékben.
Sajnos külön biztosítást nem kötöttem rá.Hogyan tovább, mit tehetek még és mi várható?
Köszönöm,
Dániel𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
veterán
-
Vorontsov
tag
Sziasztok aki ért hozzá, kaptam értesítőt egy csomagomról mikor érkezik meg de semmi:
Részletek
2024-08-24 10:13:11
Már értesültünk csomagjáról, jelenleg várjuk, hogy a feladó átadja nekünk kiszállításra.
2024-09-13 15:56:43
Csomagját sikeresen átvettük kiszállításra. HU DEPOT Budapest
2024-09-16 10:19:10
Már nagyon közel jár a csomagod! Előreláthatólag a mai napon kézbesítjük is a következő csomagpontra: Z-BOX BudapestMa van 19.-e és semmi sincs a zboxban levélre nem válaszolnak,robot levél jött panaszlevelet töltsem ki stb...
Csak meg szerettem volna kérdezni levélben hol tart a rendelés mi van vele?
Nem akartam panaszt tenni stb.....Ezt írták:
Tiszelt Levélíró!
Köszönjük levelét.
Automata asszisztensünk levelét úgy értelmezte, hogy reklamációt szeretne benyújtani.
Amennyiben ez így van, kérem legyen szíves a reklamációs űrlapunkat kitölteni.
Köszönhetően a reklamációs formon megadott adatoknak olyan információkat kapunk meg, melyekkel panaszát hatékonyabban tudjuk kivizsgálni. Amennyiben a reklamációs űrlapon panaszát nem nyújtja be, Általános Szerződési Feltételeink értelmében reklamációját nem tudjuk fogadni.
Az űrlap kitöltését követően kérjük erre a levélre ne válaszoljon, automata választ fog kapni, hogy reklamációját befogadtuk.
Nem reklamációt szeretett volna benyújtani? Más ügyben keresett meg bennünket? Kérem ebben az esetben válaszoljon erre az üzenetre, melyre 2 munkanapon belül kollágáink reagálnak.
Együttműködését köszönjük!
A Packeta csapata -
Vorontsov
tag
válasz privateer2 #44 üzenetére
Igen szia,érdemes megnézni az észrevételeket,bicikli alkatrész,lámpa,kiegészítők stb...
akartam ma is vásárolni,de ameddig nem jön meg addig nem vásárolok semmit se.
[link]
[link]
Ezred utcába 4. ker vagy hol van a depo.
Én kértem a zboxot mert közel van munka előtt és után is útba esik,én szóltam nekik ne a barkácsboltba küldjék,megszívtam vele.
Megkapod a kódodat és bemondod és megkapod a csomagodat.
Logisztikai részleg -depo stb ami el lett rontva szerintem.
Ott címre megy a csomag nem járatják meg úgy mint a ezred utcában stb.depo stb....
Lehet felhívom egyszer őket amikor átalakult az egész, felveszik a telefont és a barkácsboltot kérem mint szállítási címet.
Ezt lesni éjjel-nappal mikor kapok értesítőt egy vicc.
Jön értesítő ezred utca-depo
utána mai nap 16-án fogjuk kiszállítani,aztán 19.-e van és semmi.
üdv. -
thesound
addikt
Ehh, én is szívok. Nem tudtam róla hogy túlvállalták magukat és hogy a Temu az oka.
Nekem 4 napja úton volt a depoba a csomag. Írtam nekik mailt. 1 perc múlva a depoban volt a csomag.
Ezred utca??? A hideg kiráz tőle. 2 csomagomat is ellopták már ott. Minden csomag oda megy most már? Az enyém nem Temus rendelés. Persze várok, hátha megkapom az automatába. DOH.[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Vorontsov
tag
Szia térségenként változó ez a pestiekhez tartozik máshol nem biztos hogy van fennakadás ilyesmit is olvasni.
Ezred az a Budapestiekhez tartozik itt meg tudod nézni klikk ide:
Ahová szeretnéd kérni van nekik kijelölt üzletük ami egy bolt ami szerződésben áll velük.
Nálunk a barkácsbolt-ez olyan telón kapsz egy kódot vagy emailben azt bemondod az eladónak és át tudod venni a csomagot,telefonon lebeszéltem vagy úgy intéztem nekem boxba menjen.Te határozod meg neked mi a praktikusabb,átvevőhelyeknek hívják őket ahol át tudod venni,üzletek-boltok amik szerződésben vannak a Packetával,másik lehetőség a box.[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
-
oba
addikt
Nálam is beragadt itt a Vinteden vásárolt cuccom
2024-09-18 19:44:53 Már nagyon közel jár a csomagod! Előreláthatólag a mai napon kézbesítjük is a következő csomagpontra: HU DEPOT Budapest
Írtam az ügyfélszolgálatnak de nem válaszoltak még. Remélem nem veszett el a csomag. A pénzem persze nincs veszélyben a vinted visszafizeti de jobban örülnék ha megérkezne. Nem volt ez ennyire lassú, régóta használom. Mi van most velük?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Vorontsov
tag
sZIA nekem válaszoltak 2-3 munkanapon belül nem jön szóljak vissza.
Azóta jött üzenet.
Arra is volt példa 2 csomagom jött 1 boxban akkor néztem nagyot.
Nekem is a termékre volna nagyobb szükségem.
Nem kell megijedni,csak idő kérdése.Elöntötték az emberek a piacot lehet H. András videójára megszaporodtak stb...
Általános iskolás poén:
made in china.....
Amit ma megveszel a legtöbb termék ott készül,itt amit olvastam némelyik rabszolga munkával és hogy tönkre teszi a gazdaságot.
Szerintem"Én azt se tudom, mi az az oliharga!" ezek teszik tönkre meg a rokonság.
Diller Kevin és ki tudja hány ember és magyar bolt akik vannak a sorban,meg rajtuk lettek nagyok azt se felejtsük el,akkor lennének igazán bajban a magyarok ha nem tudnának kereskedni mert nem lenne Kínai.
A materiális dolgok teszik tönkre az embereket és az országot,birtoklási vágy.
Gyengébb felett való uralkodás,kizsigerelés,kisajátítás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- RAM topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.