Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gerner1

nagyúr

válasz flash- #1648 üzenetére

flash-

Packard Bell típusok ACER -rel vannak rokonságban, amióta az ACER felvásárolta a PB -t. Ezen kívül elképzelhetőnek tartom más márkákban való előfordulását is, mert az ACER -t birtokló vállalatcsoport az egyik legnagyobb "barbone" noti gyártó .... Azaz, másoknak is "gyártanak" .... Az újabb PB notik pölö kísértetiesen hasonlítanak az egyik "kétbetűs" termékeinek egy részére ...

Alaplapot keresni, csak úgy érdemes, hogy a gépet szétszeded, és az alaplap pontos - egyedi típus azonosítóját használod a kereséshez. Hangyabránernyi eséllyel találsz "elfogadható" áron alaplapot.... Szerintem, sajnos drágább lesz, mint gondolnád. Én hasonló okoból bontottottam szét az egykori ACER 5520G notimat, mert 28-37e -ért venni egy alaplapot valamibe, ami éppenhogy ennyit ér működőképessen ... - szvsz , mindenki maga behelyettesíthet ide egy megfelelő "jelzőt"... :)

Sajnos egyre gyakrabban vannak hibák, és hibás szériák, most már intel chipset -es alaplapokkal is. Gyakran javítható a hiba, amely vagy az északi-híd cseréje ( AMD -s gépeknél ) vagy VGA chip újra forrasztása, és/vagy cseréje a megoldás. "Tarlósfalván" van cég, amely foglalkozik ilyen javítással. Mindezt azért gondoltam, mert a hsz -odból nem derült ki a pontos noti típus -illetve- hogy ez utóbbi kört már lefutottad-e, vagy sem ....

Új hozzászólás Aktív témák