- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
flash-
Packard Bell típusok ACER -rel vannak rokonságban, amióta az ACER felvásárolta a PB -t. Ezen kívül elképzelhetőnek tartom más márkákban való előfordulását is, mert az ACER -t birtokló vállalatcsoport az egyik legnagyobb "barbone" noti gyártó .... Azaz, másoknak is "gyártanak" .... Az újabb PB notik pölö kísértetiesen hasonlítanak az egyik "kétbetűs" termékeinek egy részére ...
Alaplapot keresni, csak úgy érdemes, hogy a gépet szétszeded, és az alaplap pontos - egyedi típus azonosítóját használod a kereséshez. Hangyabránernyi eséllyel találsz "elfogadható" áron alaplapot.... Szerintem, sajnos drágább lesz, mint gondolnád. Én hasonló okoból bontottottam szét az egykori ACER 5520G notimat, mert 28-37e -ért venni egy alaplapot valamibe, ami éppenhogy ennyit ér működőképessen ... - szvsz , mindenki maga behelyettesíthet ide egy megfelelő "jelzőt"...
Sajnos egyre gyakrabban vannak hibák, és hibás szériák, most már intel chipset -es alaplapokkal is. Gyakran javítható a hiba, amely vagy az északi-híd cseréje ( AMD -s gépeknél ) vagy VGA chip újra forrasztása, és/vagy cseréje a megoldás. "Tarlósfalván" van cég, amely foglalkozik ilyen javítással. Mindezt azért gondoltam, mert a hsz -odból nem derült ki a pontos noti típus -illetve- hogy ez utóbbi kört már lefutottad-e, vagy sem ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- PlayStation 5
- Steam topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- EA Sports WRC '23
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest