- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Második kiadást készült az Arctic asztallap aljára szerelhető PC-jéből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Pedig ezzel oda kellene menned, mert ez sajnos alaplap hiba (BGA!), Nyilván ha bemelegszik, akkor összejön az érintkezés, szóval nem tudsz mit kezdeni vele.
Korrekt megbízható szerviz, érdeklődni: http://www.reballing.hu/
Itt tudsz segítséget kérni még, ha lenne kérdésed:
Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)
Remélem tudtam segíteni!
Üdv:
Dell XPS
-
dockhouse
csendes tag
Sziasztok, először is elnézést ha feleslegesen nyitottam topicot de még nem vagyok túl járatos a forumon.
Kérdésem illetve a hibája a fent említett notebookomnak a következő: pár hete előfordult hogy hiába kapcsoltam be nem volt kép, proci megy hűtő oké de semmi kép.. újraindítottam.. rendben volt, aztán kis idővel később hiába indítom újra illetve akksi ki power gomb 10 mp ig, majd újra proba.. semmi szétkaptam kitisztítottam ellenőriztem minden csatit továbbra is semmi nem ad képet.. minden hardver látszólag oké... kis keresgélés után arra jutottam hogy a vga alaplapi csatlakozói a ludasak.. puff ezt javítani nem tudom így meg is hirdettem hibásként, de ma véletlenül úgyhagytam a gépet..( bekapcsolva kép nélkül..) mire visszaérek hallom a venti hűt keményen melegszik a cucc, újraindítom (power gomb hosszan kikapcs) majd simán bekapcs és láss csodát működik.. minden oké. DE ha kikapcsolom vagy akár alvóba teszem ugyanúgy el kell játszani, hagynom kell felmelegedni..(min két órát hagyni pörögni kép nélkül) aztán megy..
ha bárkinek bármilyen ötlete van, kérem ossza meg mert őszintén tanácstalan vagyok,természetesen gari nincs és nem is vagyok az a típus aki szervizbe rohangál...
előre is köszönöm
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Philips LCD és LED TV-k
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Zenbook UX3404VA 14.5" 3K OLED i5-13500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- HP Eltebook x360 1030 G2 tablet+laptop (i5 7th, 8 GB, 128 GB SSD FHD) AkciÓÓ!
- 13.3"-os HP Probook 430 G4 500 GB SSD-vel kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest