Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
nem olvastam el a topicot csak az utosló pár hozzászólást.
Msi neo alaplap i865, 2*256 noname ram, p4 1.8 400fsb nortwood
max amin próbáltam: (feszültséget soha nem emeltem) 1.8@2.7 ram igy megy 400ason
Ezt a gépet használom 2.5 éve azóta egy tápcsere volt benne. Nagyon tetszik, de mostanában már kevés a Hd-s filmekhez (9800proval)
Nekem a megvételkor tünt fel hogy a proc fsb 100 (azaz400) ram 3:4 hez 133(266)on megy. Nah gondoltam majd én biosban jol beállitom. ram 200(400) fsb. a gép elindult örültem és használtam. Kb 2 hét mulva vettem észre hogy a ram fsb állitgatásával nőtt a cpu is 100(400) ról 150 (600)-ra. Igy lett a 1.8asból 2.7 es. Ennek örömére megprobáltam még tunigolni és anno asszem 160nal is ment, de a noname ramok nem birták csak trágya időzitéssel.
(pat végig bekapcsolva maradt
) nincs csattanó nincs bibi, csak egy elégedett felhasználó aki azóta is büszke a használt alkatrészekből összerakott gépre, és nincs pénz újabbra szebbre gyorsabbra. (bár a HD filmek miatt egy videókártyát venni kéne, de az terv alatt van több mint 1 éve...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) nincs csattanó nincs bibi, csak egy elégedett felhasználó aki azóta is büszke a használt alkatrészekből összerakott gépre, és nincs pénz újabbra szebbre gyorsabbra. (bár a HD filmek miatt egy videókártyát venni kéne, de az terv alatt van több mint 1 éve...)