Hirdetés
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorace
tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Köszönet az infókért!Atom halk a gép 1700körül pörög a venti és 50C körül mocorog a proci hőfoka!+4db venti a házban de 5V-on pörögnek!
Nézegettem ezeket az E8400 procikat de gondolom ezeket már felesleges húzni!?Igaz árilag is elég húzós számomra!
Még annyi hogy melyik a fontosabb a Cash méret vagy az FSB sebesség!? -
MasterMark
titán
válasz
Viktor77
üzenetére
Itt egy kép a vezérlőpultról.
Ezek szerint az első a processzor nevéhez tartozik, és a második az órajel mindkét ht egységnél. Köszönöm válaszod, kicsit megijedtem hogy csak az egyik szálat emeli fura lett volna.
-
mrcrnl
tag
válasz
Viktor77
üzenetére
AGP nincs az alaplapon, külön PCI-ra vonatkozó rész nincs a BIOS-ban, ellenben PCIE frekvencia AUTO, valamint 100-150 között állítható. Másik PCIE beállítás a Spread Spectrum: Auto vagy Disabled. Ezeket egyenlőre nem akartam elállítani, mert még nincs meg a végleges videokártyám.
-
kmisi99
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Sikerült minden király köszönöm a segítséget sirály a cmos reset is sikerült igaz én a gombelemmel vacakoltam. Amúgy jelenleg 3Ghz en terhelve max 62 fok

Majd prime olok is később. De eddig az everest rendben. Na majd holnap neki esek a 3,5Ghz nek is. Még egy kérdés mi az a hőmérséklet ahol még napokig is vígan elmenne a procim úgy hogy nem károsodik?Azért mégse olyan rosz ez a házi kókány venti

-
hiuuz
csendes tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Tehát, ebbe szeretnék egy 3-3.4Ghz processzort.
Ezek szerint a Northwood HT processzorok lennének az ideálisak. De ha csak Prescott-ot találok 1Mb L2-vel a nagyobb chace nem baj az alaplapnak? Esetleg bios frissítés megoldja, vagy a chace különbség mindenképpen hardveres dolog? -
hiuuz
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest